Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kontrola zamestnanca pocas PN

Príspevok v téme: kontrola zamestnanca pocas PN
:-o

Zaujimalo by ma KTO (zamestnavatel/ soc.poistovna), KEDY (prvych 10 dni PNky, zvysne dni PNky, kontrola pocas vikendov, do ktorej dennej hodiny mozu prist) a na CI PODNET (ktory dobrak ju na vas posle?) vykonava kontrolu zamestnanca pocas PNky.
A co robit v pripade ak pride kontrola a zamestnanec je akurat u lekara, na nakupe (ved aj jest treba), ako sa to potom riesi?

marko01

ak ti príde sociálka na kontrolu a niesi doma tak si zožeň lístok od nejakého doktora,že si bola na kontrolu u neho

??!!??

vždy platí prvé dni (10) pn zamestnávateľ, zamestnávateľ aj sociálka chodí na kontrolu...bo začiatok pn odovzdávaš v práci a tá to posiela do soc.poist., la enakoniec je to jedno....keď si chorá....máš byť doma :-) prúser budeš mať aj tak aj tak

matka251

zdravim,chcem vedet ked mi prvich 10 dni plati pn zamestnanec kto ma vlasne narok na kontrolu prvych 10dni,alebo lepšia otazka kto chodi prvych 10 dni na kontrolu dakujem....

stinusa

Ahojte, po vašich komentoch a radách si ani netrufnem ísť von...len chodiť do obchodu musím... Len sa spýtam ked teraz nemám vychádzky - a o týžden idem na kontrolu ale na PNke budem zrejme dlhšie a vychádzky nemám - môže mi lekár na PNku vychádzky dopísať alebo musí vystaviť novú PNku...??? Ďakujem

sati 19

Múdra sa robiť nebudem,chcem ti poraDIŤ V DOBROM.záJDI čO NAJSKOR K UROLOGOVI,vysvetli mu,že čo a ako sa udialo-nehanbi :-),a nech ti dá urobiť testy a vyšetrí ťa.Ináč budeš žiť v nevedomosti a strachu a tu na fore ti stym veru nik nepomože a neupokojí ti myseľ.

dark17

prosim vas, ake su dosledky ked vas doma nenajdu? ja byvam sama a musim chodit do obchodu pre potraviny napr. chapem ze ked ma nenajdu, je to zle, ale co je dosledkom?