Pleseň v hrdle.

lukas+-93

ahojte chcel by som sa s vami podeliť o vlastnu skusenosť:
začalo to asi tak, že som mal bolesťi hlavy, a cítil som zvýšený tlak v hlave, to mi sposobovalo bolesť očí. Na ľavej strane krku som si nahmatal zvyslú zdureninu...myslel som si že to je niečo s žilou alebo čo, že mi to tlači na žilu, a to zapričinuje bolesti v hlave. O 5 dní od prvých príznakov som navštívil lekára, a som mu povedal o hlave, a na to mi povedal, že nadmerné pozeranie do PC, alebo zlá poloha očí pri čítaní...spomenul som mu hrdlo, a pozrel sa tam, a povedal angina...dobre, predpisal mi antibiotika, a o tyždeň som prišiel na kontrolu...stav sa zhoršil, a tak mi predpisal silnejšie antibiotika+spravil mi vyter hrdla. dnes su od toho cca 2 tyždne, a ja sa dozvedam, že to ani angina nieje, ale daka pleseň. už mám celkom silné bolesti pri prehĺtaní, a hdrlo mám dobre spuchnuté...tak som zvedavy, žo mi doktor predpíše zajtra..majte sa :)

RNG

candimin(oreganovy olej v kvapkach) vybije plesne v krku rychlo a ucinne.
Dobre je ho rozmiesat s alkokolom(vodka 10 dielov, kandimin 1 diel) lebo tak sa potom vyborne emulzifikuje vo vode a menej pali v krku.
Takej zmesy s vodkou das 10-20 kvapiek do pohara vody a pomalicky po malych glgoch si z toho kazdych 10 minut glgnes.

mirka11

Ja mávam vždy po dobratí antibiotík pleseň v hrdle,krčný lekár mi povedal,že to samo prejde fakt po pár dňoch plieseň zmizla.Na podporu imunity mi predpísal imudon.