Dobrý večer, chcem sa spýtať, či sa biopsia krčka maternice robí len pod narkózou alebo sa môže robiť aj ambulantne? Ďakujem
Biopsia krčka maternice
prosim mam problem bojim sa... pred tyzdnom mi robili biopsiu a vobec som nekrvacala a dnes som zacala. bojim sa je to normalne?
Včera mi robili biopsiu,bolo to velmi nepríjemné,a teda dúfam,že to už nebudem musieť absolvovať..o 14 dní výsledky....som hrozne napätá...
esmilia-a kolko mas rokov ??
Urcite je to tazke pre teba,kedze ta operovali,skus si davat vitaminy.
Ja som teraz vsetko mozne nasadila-
echinacea,zinok,ginko biloba,pijem bylinkove caje,brusnicove dzusy.
Inak,tie kruhy pod ocami mam uz aj zo vsetkych stresov....ach jaj...
Poradte aj vy mne kocky.
Nizsie som spomenula o zmrazovani-
-predtym pol hodinu som si ala tabletky od bolesti,robili mi to ambulantne,na podbrusku som mala elektricku teplucku podusku(nakolko je citit krce)no a zmrazovala moja lekarka presne 3 minuty.
Potm mi dali vlozku,bolo mi dost na odpadnutie ale len chvilku,a citila som horucavu do tvare,kazali mi este posediet si v cakarni.
Po zmrazovani teraz mam vodovy vytok,cize cely cas treba chodit z vlozkou !!!jA UZ SKORO 3 TYZDNE.
Nemozes sa kupat vo vode,ziadny sexualny styk,ziadne tampony 3 tyzdne.
Lena-mne robili biopsiu aj zmrazovanie na zaklade testov,zacalo to paptestom,nieco sa im nezdalo a je tam virus hpv,potom biopsia-robili mi 3,tiez vzorky poslali do nemocnice,nakoniec sa rozhodli na zmrazovanie nakolko je to v zacinajuconm stadiu-abnormalne bunky.
Teraz musim castejsie chodit na kontroly.
Mne biopsiu krčka maternice robili ambulantne, vôbec nič ma nebolelo a ani som nekrvácala.
nena3, prosim ta mozes mi napisat ako prebieha zmrazovanie krcka maternice a v akych pripadoch sa robi? dakujem.
este som zabudla,nezijem na slovensku,co viem pod narkozou sa robi konizacia,,,ach...kiez by to vsetko uz preslo,bola som riadne v soku prve tyzdne,len som plakala...
mne iba kazali dat si 3 tabletky od bolesti pol hodinu pred zakrokom,ziadna narkoza,nic,klepala som sa tam riadne a cely cas plakala,uz potom kryoterapia-zmrazovanie nebolo take strasne.
Bolelo ma brucho-to robili presne 3 minuty,na podbrusko mi dali elektricku teplu podusticku,ked som sa postavila bolo mi na odpadnutie a potom hrozna horucava do tvare.No a este teda ked uz o tom pisem,ak ta caka tiez zmrazovanie,tak sa priprav na chodenie z vlozkov par tyzdnov.Je to tiez neprijemne-akoby cikanie cely cas.