Biopsia krčka maternice

lucci

prosim mam problem bojim sa... pred tyzdnom mi robili biopsiu a vobec som nekrvacala a dnes som zacala. bojim sa je to normalne?

Etela

Včera mi robili biopsiu,bolo to velmi nepríjemné,a teda dúfam,že to už nebudem musieť absolvovať..o 14 dní výsledky....som hrozne napätá...

nena3

esmilia-a kolko mas rokov ??
Urcite je to tazke pre teba,kedze ta operovali,skus si davat vitaminy.
Ja som teraz vsetko mozne nasadila-
echinacea,zinok,ginko biloba,pijem bylinkove caje,brusnicove dzusy.
Inak,tie kruhy pod ocami mam uz aj zo vsetkych stresov....ach jaj...
Poradte aj vy mne kocky.

nena3

Nizsie som spomenula o zmrazovani-
-predtym pol hodinu som si ala tabletky od bolesti,robili mi to ambulantne,na podbrusku som mala elektricku teplucku podusku(nakolko je citit krce)no a zmrazovala moja lekarka presne 3 minuty.
Potm mi dali vlozku,bolo mi dost na odpadnutie ale len chvilku,a citila som horucavu do tvare,kazali mi este posediet si v cakarni.
Po zmrazovani teraz mam vodovy vytok,cize cely cas treba chodit z vlozkou !!!jA UZ SKORO 3 TYZDNE.
Nemozes sa kupat vo vode,ziadny sexualny styk,ziadne tampony 3 tyzdne.

nena3

Lena-mne robili biopsiu aj zmrazovanie na zaklade testov,zacalo to paptestom,nieco sa im nezdalo a je tam virus hpv,potom biopsia-robili mi 3,tiez vzorky poslali do nemocnice,nakoniec sa rozhodli na zmrazovanie nakolko je to v zacinajuconm stadiu-abnormalne bunky.
Teraz musim castejsie chodit na kontroly.

ešmília

po operácii ženských orgánov je to 3 mesiace, mám problém, som strašne unavená,pleť vyschnutá,kruha pod očami,bolesti v pánve, výsledky dobré po operácii, pred zákrokom som bola nezmar a teraz sa cítim ako 70 ročná, čo sa dá s tým spraviť?

nena3

este som zabudla,nezijem na slovensku,co viem pod narkozou sa robi konizacia,,,ach...kiez by to vsetko uz preslo,bola som riadne v soku prve tyzdne,len som plakala...

nena3

mne iba kazali dat si 3 tabletky od bolesti pol hodinu pred zakrokom,ziadna narkoza,nic,klepala som sa tam riadne a cely cas plakala,uz potom kryoterapia-zmrazovanie nebolo take strasne.
Bolelo ma brucho-to robili presne 3 minuty,na podbrusko mi dali elektricku teplu podusticku,ked som sa postavila bolo mi na odpadnutie a potom hrozna horucava do tvare.No a este teda ked uz o tom pisem,ak ta caka tiez zmrazovanie,tak sa priprav na chodenie z vlozkov par tyzdnov.Je to tiez neprijemne-akoby cikanie cely cas.