priatel sa chce dat vysetrit na HPV virus, kedze mne bolo zistene pociatocne stadium. treba tam vymenny listok od obvodneho lekara? ci staci ist rovno k urologovi? a bol nejaky chalan uz na tom vysetreni?dakujem
treba vymenny listok k urologovi?
Teraz myslim ze potrebujes papierik... ale ked si samoplatca tam neviem.. podla mna aj tak potrebujes
ja ked som prvykrat isla ku gynekologicke, ziaden vymenny listok som nemusela nosit.
ako je to teraz ? treba papierik ? a ked som samoplatca ? diki za odpoved
a ako je to teraz , treba listok ,alebo nie . a ak chcem ist na plnu platbu ?
A keď idem k urológovi do iného mesta ? Nemám kedy zájsť k svojej obvodnej, lebo cez týždeň nie som doma (150km asi kvôli tomu nebudem cestovať).
Môžem ísť k hociakému obvodnému lekárovi ?
???
a nevadi na listku starsi datum ?
Ivan,ja si zvyknem bezne vypytat vymenny listok na zaciatku mesiaca,ked idem so synom k detskej pre lieky a na kontrolu sme objednani aj o 3 tyzdne neskor.A dokonca nam teraz dala neurologicka vymenny listok na vystrenie k druhemu odbornemu lekarovi s tym,ze nevadi,kedy tam skocime,ze staci ist aj koncom roka,hlavne,aby sme jej potom pri dalsej kontrole priniesli vysledok z vysetrenia..
poradi niekto ,mam vymenny listok k urologovi ,ale uz je stary datum /nesiel som k nemu/a teraz by som rad zasiel ,ale neviem ci staci ten len dat datumovku ,alebo ist po novy ? hmmm
...presne ako pise radana,vymenny listok treba...aspon zatial...