Zajtra podstúpim gastroenterologické vyšetrenie, mám hrozný strach, preto prosím o radu tých, čo si ním už prešli. Čo všetko mi budú robiť? Prosím odpíšte mi.
gastroenterologické vyšetrenie - mám mať strach?
ale on ho nevyšetroval prístrojom ale palpačne
barbie, ak sa nemylim,toto je kolonoskopia..
jeden chalan vravel, že sa musel dať štvornožky a že ho vyšetroval cez konečník. je to potrebné v každom prípade?
to sa dá v pohode
takže len dýchať a dýchať.... super! takto to neznie tak hrozne, ale ako dýchať, keď je v tebe tá hadička
ja mám gastro asi 7x za sebou,už som to prestala aj počítať.Ako píše marisa,umrtvia ti hrdlo,lahneš si a zavedú ti hadičku.Ak ta bude moc napínať len predychávaj,to pomáha.Čím budeš kludnejšia tým rýchlejšie sa to skončí.Držím ti palce.
ja to mam asi tak 5krat uspesne za sebou:-)
den pred tym som nemohla jest a pit asi len trosku,neviem teraz presne.no najprv ti umrtvia hrdlo,takym sprejom,potom si lahnes nabok a dr ti bude pomaly pustat tu hadicku dole.bude ta napinat,ale musis len dychat...
hej myslím gastroskopiu, ja dúfam, že to prežijem, lebo môj 18-násť ročný organizmus je strašný "stresant". A ako to prebieha: to len prídem otvorím ústa a to je všetko, alebo ma bude aj nejak inak prezerať?