gastroenterologické vyšetrenie - mám mať strach?

barbie

jeden chalan vravel, že sa musel dať štvornožky a že ho vyšetroval cez konečník. je to potrebné v každom prípade?

barbie

takže len dýchať a dýchať.... super! takto to neznie tak hrozne, ale ako dýchať, keď je v tebe tá hadička

aljoska

ja mám gastro asi 7x za sebou,už som to prestala aj počítať.Ako píše marisa,umrtvia ti hrdlo,lahneš si a zavedú ti hadičku.Ak ta bude moc napínať len predychávaj,to pomáha.Čím budeš kludnejšia tým rýchlejšie sa to skončí.Držím ti palce.

marisssa

ja to mam asi tak 5krat uspesne za sebou:-)
den pred tym som nemohla jest a pit asi len trosku,neviem teraz presne.no najprv ti umrtvia hrdlo,takym sprejom,potom si lahnes nabok a dr ti bude pomaly pustat tu hadicku dole.bude ta napinat,ale musis len dychat...

barbie

hej myslím gastroskopiu, ja dúfam, že to prežijem, lebo môj 18-násť ročný organizmus je strašný "stresant". A ako to prebieha: to len prídem otvorím ústa a to je všetko, alebo ma bude aj nejak inak prezerať?

delphia

gastroenterologické vyšetrenie je hrozne siroky pojem. ak mas na myli gastroskopiu, tak nemas sa coho bat. tak ako ti radi fazula. riad sa pokynmi lekara a prezijes to (ako aj mnohi z nas) jedna radost ;)