Zajtra podstúpim gastroenterologické vyšetrenie, mám hrozný strach, preto prosím o radu tých, čo si ním už prešli. Čo všetko mi budú robiť? Prosím odpíšte mi.
gastroenterologické vyšetrenie - mám mať strach?
bibi123 poslala ma tam obvodna lebo mam problem s travenim...viem ze tam nejdem pokecat:) len by ma zaujimalo co presne mam ocakavat...na co pripravit...obvodna povedala len nech zavolam a objednam sa...ako to bolo u teba na uplne prvom vysetreni?
hhhh-na gastro sa chodi na vysetrenia, nie na konzultaciu, takze Ta budu podla mna aj vysetrovat-tak to bolo v pripade mna a aj mojej sestricky.. Ked si sa tam objednaval, tak Ta museli poucit. Neboj sa! Da sa to prezit!:O)))
ako vyzera zakladne gastroenterologicke vysetrenie? idem prvykrat a netusim co mi budu robit, nie je mozne ze by hned robili gastroskopiu ze? tak co mi budu robit? iba tak podobne ako interne?
Na ja mám ísť zo spodu na toto vyšetrenie. Lekárka ma obavi, že môžem mať niečo v črevách čo mi zabraňuje stolici.... dúfam, že nič vážne... mám strach... budem pod narkozou...
V MARCI IDEM NA GASTROENTROLOGICKE VYšETRENIE POSLALA MA TAM ALERGOLOGIčKA LEBO SOM ALERGICKE SKORO NA VšETKY POTRAVINY IDU MI TO ROBIť CEZ žALUDOK STRAšNE SA BOJIM AKE TO JE BOLI TO NEPOZVRACAM SA TAM?
prečo ste boli tak vela krát na tom vyšetrení ??
ja som bola dvakrat a stacilo mi, v oboch pripadoch to bol boj... fuj! dufam ze uz nikdy nebudem musiet...
ranatka, ano absolvovala som to raz. velmi som sa bala lebo som o tom citala viac negativne ako pozitivne, no verila som tym pozitivnym a bolo to ok. 3 dni pred tym nemozes nic jest. teda prvy den len lahke, posledny uz nic. to bolo dost hrozne pre mna. mas dake problemy ked sa na to pytas?