Ahojte neporadi mi niekto?? Už dlhši čas citim mravčenie v rukach aj nohach a v noci mi aj trpnu.. Nejake domace recepty alebo vitaminy..Co zabera?
mravčenie v končatinach
mozno mas nedostatok vitaminu B5, t.j. panthenol, lebo v pribalovom letaciku je napisane že nedostatok panthenolu moze zapricinit mravencenie v nohach
To uvadzam iba ako moznu pricinu tvojich tazkosti
mravcenie je alebo zo zlej cirkulacie alebo z nedostatocneho lymfatickeho toku.
Na cirkulaciu odporucam pouzivat lecitin na cistenie ciev od usadenych tukov a tukovobielkovinnych latok(=cholesteroly), dostatok antioxidantov a samozrejme pohyb, cvicit kazde 2 hodiny trochu(5 minut) na rozprudenie krvi a posun lymfy, ktora sa posunije len pri pohybe svalov.
Skús niečo robiť s tou chrbticou. Ja som mala problémy s chrbticou tiež skoro, Dr. mi povedala, že som mladá, že mám sedavé zamestnanie a že každého bolí chrbtica. Keď som išla o 10 - 15 rokov neskôr, už povedala, že kde som bola doteraz, že sa s tým nedá nič robiť. Takže to nezanedbávaj, cvič, plávaj a pod.
no moze to byt od chrbtice lebo mam dost vyraznu skoliozu.. bola som s tym aj u doktorky asi pred rokom ale sa tam tak divne na mna divali ze taka mlada a ako mi to moze trpnut a ze si to len nahovaram...mam len 22 tak uz neviem ale asi skusim nejake cviky na chrbticu..
Môže to byť od chrbtice. Bolo by dobré navštíviť lekára.
To bude zlým prekrvením. Skús niečo na podporu prečistenia ciev.