Zdravím, poprosím Vás o vaše názory a skúsenosti s HAK. Chcela som si dať zaviesť mirenu, ale po názoroch, čo som tu čítala,...asi nie. Liekov sa desím (pečeň, priberanie,...), kondomom sa nedá úplne veriť....Vďaka
HAK
no najlepsia je HAK, lenze je to velke nebezpecenstvo pre organizmus..ale skus kondom + Pharmatex
Hak je svinstvo (trombofilia ...)
mam dobre skusenosti s pharmatexom
Super, to si ma potešila....a máš nejaké skúsenosti, ktorá bola pre teba najlepšia antikoncepcia?
naplast je tiez hormonalna takze ma podobne ucinky ako HAK v tabletkovej forme
Tabletky sa bojím hlavne aj kvôli fajčeniu - upchávajú cievy...skôr som rozmýšľala nad nejakou náplasťou, ale moc poznatkov o tom nemám. Momentálne sa spolieham len na primáky, ale...
brala som to 2 roky a pred par mesiacmi som to vysadila kvoli zlym krvnym testom, lebo vies HAK znizuju hladinu proteinu S (laicky povedane, ze zahustju krv)a tym mozu vznikat krvne zrazeniny, krcove zily a v horsom pripade tromboza..bojim sa to uzivat dalej, no tie pozitiva(pravidelny cyklus, slabe krvacanie, ziadne bolesti, netreba pouzivat kondom...) ktore HAK maju by ma aj presvedcili, len si myslim ze zdravie je prednejsie..