Neviete,ci je normálne,ked zene presahujú vnútorné pysky ohanbia tie vonkajsie? Ja to tak mam,hanbim sa a pripada mi to neestetické.Vyhybam sa kontaktom,hoci ostatny zovnajsok je uplne v poriadku a v podstate som atraktivna zena
intimne
babule.. nie je to moc pekne...co uz s tým narobíte...ale ak vás chlap bude milovat a aj ked sa mu to nebude prave najviac pacit, tak tie velké pysky bude milovať ako nic ine na svete! Verte tomu a ak to bude inak tak si to dajte zmensiť...:) a budete hlavne vy spokojne, lebo si budete mysliet, ze on je spokojny :))
jeeej aspon nie som sama..ty kokos a ja som myslela,ze iba ja som v tomto smere vadna,tiez sa bojim,ze sa to priatelovi nebude pacit....a hambim sa odhalit..
nie je to až také normálne,totiž veľké a malé pysky majú úlohu zabraňovať prieniku infekcií do vagíny,močového mechúra a chrániť clitoris a jeho vysoko citlivé nervové zakončenia,malé pysky majú byť schované a chránené ohanbím.
moj priatel tomu hovori "moje pyšturiky nedam vas nikomu..."
ak sa to tvojmu fesakovi nebude pacit,jeho problem.po svete beha kopa chlapov,pre ktorych je to pekne
no vidíte takže ono to s tými pyskami nebude také jednoduché sú teda malé aj vľké pysky ale sú aj papule,neklesajte na duchu a hlavu hore
Podla mna je to sexi.
Rozhodne sa za to nehanbi, vacsine muzov sa to praveze paci.
kupte si novy zensky magazin je tam o tom pisane, robia to plasticky chirurgovia a laserom pysky ohanbia zmensuju
Mna by take niečo netrapilo.Ako hovori syma ani chlapi nemaju rovnaky penys.A ak ťa niekto naozaj miluje tak mu to nebude vadiť.
Noooo...ak to nie je normalne, potom nie som normalna ani ja...a ani moja priatelka...ale skor to bude uplne normalne a Ty by si sa s tym nemala trapit, uvolni sa a neber to ako proble, ale ako vyhodu ;-)