Potrebujem zistit aky je cenovy rozdiel pri keramickom a zeleznom strojceku...pri preplacani poistovnou...
STROJCEK CENA
Ja mam fixny strojcek na dva roky a platila som 2000 SK a to len za strojcek za otlacky so platila 900SK
cassiee, teba niekto nutil na strojcek? Ja som sa nutil akurat sam seba, ostatni nechceli aby som siel :o)
To tam mas asi 'spacers' take zeliezka, ktore ti tam spravia miesto aby sa ti tam potom dvojky mohli posunut, to by ti mala dat castom dole a budes mat iba ten priesvitny strojcek. Ja zachvilu dostanem svoje "zeleza" do ust tak sa "tesim" :o) ale musim to absolvovat inac sa budem do konca zivota usmievat jak dement :-D
feri1231 aj drotik je kovovy ale myslela som niečo iné. Je to medzi dvojkami a trojkami a vraj mi to má spraviť nejaky priestor či čoo. Inak velmi lutujem že som sa dala donutiť na strojček:( už nikdy nebudem mať zuby ako predtym..
cassiee, to ti tam dal asi drotik klasicky ocelovy na keramicky strojcek :) ono ten strojcek nikdy nebude cely nevidetelny iba zamky su "biele" ci priesvitne no ten drotik je kovovy, niekde ho este maskuju takou bielou foliou :) asi to ti nespravil ;) skoda penazi nie?
Jaja ja som platila dvojnasobok ceny železného. Bolo to 8000Sk za horný + odtlačky+ kontroly. No proste je to už isto viac sko 10 000. Ale poradím ti povypytuj sa zubara poriadne na ten strojček,pretože ja som si dala keramicky celá šťastná že ho nebude vidno a keď som ho už mala zubár mi dal do úst takú železnú vec:( je to fakt otrasne lebo strojček nevidno,iba tu vec. čiže hlavne že mám keramický,aby ho nebolo vidno a on mi dam trepne tú železnú sprostosť:( wrr angry
Pozri ak mas nad 18, tak si to hradis v plnej miere a rataj za zelezny strojcek od 5-10 tis zelezny s nasadenim. Do toho musis ratat ostatne poplatky, rontgen odtlacky....keramicky zhruba od 8-12 ale neviem ti to povedat kedze niesom tvoj zubar :-D Z toho poistovne ludom pod 18 hradia cca. 40%
Tak si zbehni za zubarom a on ti vsetko povie.
ja neviem ani kolko stoji kovovy :D
Vsetko je to rozne, kazdy lekar ti povie inac. Skus sa opytat priamo tych kam chces ist. Niektori maju aj cenniky vyvesene pred dverami. Spravidla rataj tak 30-40% naviac oproti cene klasickeho oceloveho.
to nik nevie ?? :(