Chcela by som si kupit make up od vichy...mam mastnejsiu plet,,,a mam 17 rokov. Chcem aby vydrzal dlho na pleti a prekryl moju farebne nezjednotenu plet...Tak ktory z nich?? plosim poradte
vichy make up
no tak ja fakt neviem, aky si mam kupit a asi by som potrebovala aj puder, ked sa neskor lesknem. A nechcem vyhadzovat prachy za nieco, co by som nepouzivala, preto si chcem vybrat dobre
mirka mno ja som sa akurat pitala na ten vichy
a mam taku normalnu plet,,,ako je mastnejsia,,ale nemam ako problematicku,,,terra no a by som chcela vediet neuskodi ten make up mojej pleti???
tak skusila som vzorku,,ale nebol to dermablend,,bol to vichy ale neviem uz ktory..bol v poho...ale akurat som si kupila od loreal nejaky co vydrzi 16 hodin...je super...ale urcite ked sa minie skusim ten vichy dermablend
oki, ja ale potrebujem,aby zmatnoval, lebo sa nechcem lesknut, co sa mi bohuzial stava. A vydrzi ti cely den?
No ja mam 27 a pouzivam len Dermablend, neviem si ho vynachvalit. Presvitaju mi zilky na hornom viecku a mam farebne nezjednotenu plet. Nemam moc vrasky, takze potom vyzeram ako "vyretusovana". Ale tak zdravo. Niektori ludia sa stazuju ze je moc husty a moc kryje, ze je ako vapno. Kuzlo je v tom aky odtien si vyberiete, ja mam 25, v lete 35 a ake mnozstvo si apliujete (staci malinko na prekrytie).
ak si z Ba, tak v Auparku je obcas taka mila kocka s touto kozmetikou a ona ti uz poradi a ty vyskusas:-) Ja zatial skusam a uvidim pre aky sa rozhodnem
jaj tak to zajtra hned skocim po vzorky
ja som si len prisla kupit vodu na odlicovanie z Biodermi a odchadzala som s plnou taskou vzoriek vod, make-upov, kremov,emulzii:-))