ako s tym bojovat?

Príspevok v téme: ako s tym bojovat?
majkajj

ahojte..tak my sme s priatelom spolu 5 rokov,ja mam 20,on 25..pocas tohto obdobia sme spolu prekonali vela problemov..a prave nastal nejaky zlom..uz nejake obdobie sa s priatelom casto hadame,proste..neklape to..poziadal ma o pauzu,aby si mohol vsetko premysliet,tak som mu ju dala...vcera mi napisal,ze napriek tomu,ze on nadovsetko miluje mna,a citi,ze aj ja jeho (a je to pravda), ze ma pocit,ze to dalej asi nezvladneme..co mam robit? ako ho po tych vsetkych hadkach presvedcit,ze to ma zmysel,ze ked mame lasku,mame zaklad,a musime sa snazit? prosim vas,poradte mi,ja nechcem o neho prist :-(
DAKUJEM

ewitkaaa

zufaka, ja si myslim, ze to casom prejde, len sa na seba hnevate. ja yb som dala nevie co za to, aby sme sa len hnevali a neboli rozideni. aj ked viem ze ta to trapi,ale uvidis, ze sa to vyriesi.

zufalka

Som na tom momentalne rovnako, prave som zalozila temu : som s priatelom uz zopar peknych rockov,dokonca spolu byvame, ale vcera sa nam staa taka nemila vec, ja som bola dost protivna, asi PMS a uplne ma vytocilo ked som mu nachytsala jest nieco c chcela tak to bez toho aby ochutna odmietol jest. Vtedy som uz vybuchla v plac. Odvtedy sa ale so mnou nerozprava, odmieta na mna pozriet a dotknut sa ma. Netusim co robit.Som zufala. Poradte prosim.
Nemam chut na nic.vobec sm takmer nespala.

ewitkaaa

majka, ja sa mu nechcem vtierat, dost to so mnou otriaslo,ale mam svoju hrdost, nechcem s atlacit niekam kde ma nechcu. No ve duvidime

ewitkaaa

no milos ja tiez neuznavam pauzu, je to podla mna somarina,ale ked on si to tak nazval tak ok, vies ja si myslim, ze bud niekoho milujes alebo nemilujes a ak milujes tak si myslim, ze vsetkos a da vyriesitmale na to musia byt dvaja aby s aprisposobovali a nie len jeden. jeden nestaci.

majkajj

ewitkaaa rozumiem,ja som tak trpla ked som sa mu ozvala... samozrejme nasledovalo obvinovanie,ze ci nema co robit alebo pripadne ze ho nerespektujem..ale riskla som to..no musis uvazit aky je tvoj priatel..ty ho poznas najlepsie

majkajj

no milos m..my sa nehadame stalom vresk,nadavky a podobne..proste sa hadame ale s kludnym hlasom...ziaden krik..a moja strana je taka,ze ak mame pravdu,stojime si za nou,ak vsak nemame,nasleduje ospravedlnenie a priznanie chyby a priatelova? no,ked tak nad tym rozmyslam,je to typ, ktory ma "vzdy" pravdu..nech ma dokaz o opaku,pravdu ma stale on..a je taka aj jeho mama... ale teraz nejde o to,ved sme si vzdy rozumeli..a nerozumiem co sa stalo..aako si ty napisal, ja v pauze vo vztahu tiez nevidim ziadny zmysel,ziadne opodstatnenie

ewitkaaa

no ja s nim teraz velmi nekomunikujem, zajtra ho budem vidiet tak uvidim,ale neviem co mam od tohto cakat. Checla by som uprimne vediet ci naozaj chce len pauzu a pozormyslat,alebo ci mi len taha medove motuzy popod noc a chce koniec ale napisla ze pazu. ja by som sa ho to aj opytala,ale bojim sa, ze sa nasere a povie, ze ked ho nedokazem respektovat ze je h´koniec, tak s atrapim len sama

majkajj

a s tymi kamoskami to mam to iste..ako mam ich,ale sme spolu malo,sme rozlietane a podobne... to je akoby si ty bola mnou,ze sme na tom dost podobne