Krv v stolici

mascha

nafúknutie a prelievanie v črevách,ešte nemusí byť nejaký vážny príznak, ale môžeš skúsiť bylinkové čaj, napr. taká horká palina zabíja aj škodlivé mikroorganizmy

Krv

Ok dakujem za odpoved :-), a ak by to bolo nejake zapalove ochorenie criev (UC, MC) tak by tu krv bolo vidno nie?
A taktiez predpokladam ze by bolo zvysene aj CRP a to som mal pred piatimi mesiacmi len 1,7

philips

Ak by si mal krv vpitú do toaletného papiera - hemeroidy. Krv pri nádore nevidieť, je "skrytá v stolici", nakoľko sa do nej dostala počas zahusťovania..

Krv

Dobry den, chcem sa opytat ako vlastne vyzera krv v stolici alebo po stolici? Dnes som si všimol na papieri kusok niečoho svetlocerveneho, farba paradajky. Kedze sa velmi obavam rakoviny tak som zobral druhy papier a prilozil som to na ten cerveny kusok ono to bolo take akoby sypke... krv by sa vpyla do toaletneho papiera?
Taktiez som takmer stale nafuknuty a pocujem prelievanie v crevach. Vcera vecer som este jedol paradajky, nemoze to byt nejaky nestraveny kus?
Mam 19 rokov. Dakujem.

moskyt

Nepodcenovat,ale navstivit lekara.Moze to byt nieco banalne,ale takisto aj nieco horsie.Krv v stolici nema co robit.A tmavohneda stolica tiez nemusi vestit nic dobre.

luigiiii

Ahoj mne sa stalo to iste.velmi som sa bala ist k lekarovi.priatel mi odporucil pivne kvasnice tie su dobre.precistia creva.taktiez som brala nutrolin-b tiez su na dobre travenie.po par dnoch krv zmyzla zo stolice.