hrcka v ochlpeni

Príspevok v téme: hrcka v ochlpeni
jacub

Zdravim. Dlhsi cas pozorujem hrcku v ochlpeni v strede, kusok nad penisom. zacalo to asi 3 mesiace dozadu zacervenanim a zafialovenim ktore bolo na dotyk bolestive no po par dnoch sa stratilo. ostala mi tam potom taka hrcka, ktoru som vnimal trosku bolestivo ale len pri silnejsom zatlaceni. asi pred dvoma tyzdnami som bol u koznej a vravel som jej o tom, tak sa nato zdialky kukla(neviem co videla bo vidiet to neni) a vyhlasila, ze je to daky zle rasteny korienok. tak som si povedal ze asi vie co vie a veril som. No dnes us moc neverim. Hrcka sa zvacsila asi na velkost a tvar mensej fazule a je tvrda. Pohladom ju nevidiet, je pod kozou, ale je to mierne zacervenane a na dotyk dost boli, hlavne ked idem proti chlpom. Mali ste dakto nieco podobne? Ako je mozne to odstranit a co by to mohlo byt?
moc vdaka.

Matejkat52

1 pripad. to som mal sel som na operaciu a bol to moc hnusni otras ked som vydel co to bolo ano mala pravdu ze je to korienok ale zapaluje sa a zvetsuje atd. a dost to boli na dotik!!!! mno po operaci trochu ete bolelo ale uz v poho
2 pripad. chod ku koznej nie

maldini

mam taky problem na pohlavnom ude ( som muž ) sa mi objavili male bodky a nejaky vred maly a je tvrdy može mi niekto odpovedat ze co je somnou ?? za odp. krasne dakujem budem mooc vdacny je to dolezite !!!!!