ahoj,dnes som si nasla krv v stolici..mam si s tym robit starosti?alebo to moze byt od toho,ze som prechladena?..alebo vidin este jeden dood...vcera sme s priatelom skusali analny sex...moze to byt aj od toho? ale nic ma nebolelo...prosim rychlo poradte,neviem co si mysliet
Prosim rychlo pomoc..krv v stolici
Ak ti krv ostala na papieri a bolí ťa konečník tak si navar repík , sadni si do lavóra ,vymoč si zadok a druhý krát nešpekuluj.Možno máš len podráždenú riť
Neprehana ta,nezapacha silne ta stolica?Ak ano,bude nutne vysetrenie na OK(okultne krvacanie)-cez internu,respektive gastroenterologicku ambulanciu.Ale treba to sledovat,ci to bude pokracovat.
tak robit s tym nieco?..alebo to prejde samo?
Staromódne názory - uvidíš následky, len sa raduj!!!!! Aj všetci tebe podobní!!!!
ak bola tmavá,tak pochádza z tráviaceho traktu/napr.prasknutý žalúdočný vred/,ale predpokladám že to nie je tvoj prípad.
a ak bola tmava?
záleží od toho či bola tá krv svetlá alebo tmavá.Ak to bola svetlá krv može to byť z tých vašich radovánok.
staromodne nazory ma nezaujimaju..mam dost rokov na to aby som vedela,co robim...porebujem len radu,dakujem
Ja byť tvoja mať tak ťa vyfliaskam po holej! Už naozaj čo nevieme vymyslieť od šťastia!!! Mala si na to myslieť skôr ako ti ho strčil do r..i!