Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

správni chlapi vymreli?

Príspevok v téme: správni chlapi vymreli?
stargirl

Mám taký problém, rada by som si našla na trvalý vzťah seriózneho, vzdelaného, dobre vyzerajúceho a zabezpečeného muža. Som pekná VŠ vzdelaná mladá kočka so skvelou kariérou a myslím že aj charakterom, len nemám šťastie na toho pravého. Buď medzi nami nepreskočí iskra, alebo sa mi nepáči a nepriťahuje ma, alebo toho v hlave veľa nemá, sex nula bodov atď. Viem že ideál neexistuje, očakávam len to, čo viem ponúknuť partnerovi ja. Zoznamky som zavrhla lebo ľudia aj tak nenapíšu pravdu, ženatí a kolegovia z práce neprichádzajú do úvahy. Je vôbec šanca nájsť normálneho chlapa na úrovni? Všetci sa mi čudujú že som sama, ale ja chcem len muža primeraného ku mne.

poliewoocka

Stargirl, tak, ako ti radia ini, poradim ti aj ja. Nehladaj... hovori sa, ze kto hlada, najde, ale toto je specificky pripad. Laska si ta musi najst sama.
Ja este len dodam, spravni muzi nevymreli:) Good luck

Sunnrisse

lenuliatko,myslim,ze sme sa nazorovo zhodli :)a pridavam sa ku gratulantom,blahozelam k dcerke,nech sa vam i nadalej dari :)aj ja raz tuzim mat rodinu s tym koho milujem...

Sunnrisse

Urcite su na svete muzi,co za to fakt stoja,ja som uz takeho svojho nasla :) skus sa venovat aktivitam,pri ktorych sa zabavis a zaroven prirodzene zoznamis s ludmi-napr. ten spominany sport,pripadne si najdi nejaku zalubu,hlavne nezanevieraj na vsetkych muzov :) nasilu sa neda chciet vazny vztah...darmo bude muz hocijaky ak sa nebudete navzajom milovat,laska sa neda vynutit...

lenuliatko

neviem ci je dobre za kazdu celu an silu hladat.on pride.ra ho stretnes niekde v obchode alebo niekde na uplne inom mieste.a spravny chlapi nevymreli len ich je menej.ja doma mam takeho jedneho