Dobry den,mam taky problem celkovo mam suchsiu kozu ale v poslednom obdobi mam fakt hrozne suchu pokozku hlavy .dost to svrbi,tvoria sa mi tam chrasty a ked si to skrabem mam plnu hlavu lupin...ziadny sampon nepomaha ked si to nakremujem zas mam z toho mastne vlasy....co mam este skusit??
Velmi sucha pokozka hlavy
aha..tema stara dva roky :D nevadii :D
el. Ahoj :) ja som tiez mala taky problem ale ptm som prisla k samponu Nizoral(cca 9€) s nim som si parkrat umyla vlasy..davala som si ho az po umyti a zabral mi hned na druhy krat, je super... no a ptm si pokozku macam vo vode, kde sa varili orechove listy, normalny orech kralovky...rastie na monohych miestach :) skus nizorel a ten orech, mne to pomohlo a je to super a po tom orechu su aj pekne vlasy, myslim si :)
pomože ti pivná kozmetika: pivný šampon a zábal z olivového oleja,žltka a medu :)
mne dosť pomohol šampón Capasal...neviem či sa dá zohnať niekde v slovenských lekárňach, ale ak máš niekoho v UK alebo Írsku, tak nebude problém zohnať ;) alebo objednať na nete
Mala som tiež taky problem-pomohlo mi večer potrieť vlasy (pokožku hlavy konopnym olejom)asi po1 hod umyť konopnym šamponom asi po 1 tyždni super pekne vlasy a lupiny fuč
Ja som mala tiez velmi suchu pokozku hlavy,robili sa mi male chrasty,svrbela ma hlava,a ked som sa prehrabala vo vlasoch tak som bola jak zasnezena bielimi lupinami,no po case som zistila ze mam psoriazu,treba s tym navstivit radsej koznu lekarku a ta uz naordinuje rozne masticky...
el. mne proti lupinam pomohla Henna. Ak si nefarbis chemicky vlasy, tak si skus dat zabal, zabera to. Mas tu celu temu o Henne www.zdravie.sk , skus si precitat.
el.ja by som na tvojom mieste brala nejake doplnky na vlasy a pokozku...
a aj si robila nejake masky na suche vlasy a pokozku...
myslim,ze ocot by ti nepomohol,este viac podrazdil kozu na hlave...
podobny problem som mala aj ja....ked som zacala mat zdravotne probl./predtym som nikdy taky probl.nemala...
pouzivam sampon....HEAD&SHOUDERS OCEAN ENERGY,a doplnky/koli zdr.problemom.ktore obsahuju aj vit.a miner.pre vlasy a pokozku,lebo som potratila vela zivin s tela,koli traveniu.../
musis v prvom rade najst pricinu,preco sa ti to robi...napisala som ti zhruba,preco som to mala ja a co pouzivam...vyber si,co pre teba je vhodne...
niekedy je pricinou aj voda/ked je viac chlorovana.../
tak vlasom velmi neprospeje...
zdravim reee kolko octu ide na kolko vody??
el mavam ten isty problem,ziadne sampony nezaberaju,jedine po zmyti zaliat hlavu vodou s octom.neprejde to na prvy krat,ale u mna je to zarucene