DOBRY VECER NAPISETE PROSIM NAZORY A SKUSENOSTI CO SA TYKA TOHTO-som silnej postavy,rozvedena a sama sice nie dlho ale sama..som vyssej postavy do tvare pekna hovoria ludia.Myslim ze to keby som schudla nema velmi vplyv na zoznamenie,poznam zeny pekne stihle,ktore su same,problem je podla mna v povahe zeny a je to o stasti zoznamit sa a najst noveho partnera.......takze ked schudnut tak koli sebe A ZDRAVIU len.Ake mate nazory?????,
tucna a ci stihla?,,,,
Baculinka,nenapisala si ale,ako sa citis.Vies ked niekto ma problem so svojou vahou,podvedome to dava najavo. Ak sa necitis 100% dobre,tak si naozaj uprav jedalnicek a trebars po siestej uz nejedz a zacni chodit cvicit. Uvidis ako sa ti zodvihne sebavedomie a okolie to hned pozna pretoze aj maly uspech ta posunie dopredu a bude to vidiet hlavne po psychickej stranke.A to nehovorim o tom ze nie je lepsie pohlad ako vidiet skysnuty ksicht "exa" ked vidi svoju byvalu zenu ako riadnu kost..:))) vela stastia..:))
baculinka, snaz sa upravit si jedalnicek, nedrz nejaku jednostrannu dietu. jedz mensie mnozstva a castejsie, pi vela nesladenych tekutin. urob to najma kvoli sebe, aby si sa dobre citila, ale aj kvoli okoliu. niekedy moze byt vzhlad barierou k zoznameniu sa. ak niekto nepozna tvoje vnutro, povahu a prednosti, prave tato bariera vzhladu mu nedovoli preniknut hlbsie a spoznat ta ako osobnost.
urcite si presla tazkym obdobim, urcite ta to posilnilo, verim ze aj toto zvladnes a urobis zo seba pritazlivu zenu. drzim prsty.
monica-preco myslis ze len zrela zena moze byt rozvedena???ja som chcela citat nazory a nie kritiku s vykricnikmi.
Nesuhlasim ze len kvoli sebe. Zena ma byt pekna aj pre svojho muza.