Dobry vecer.Akurat dnes sa mi spustili kramy a dnes zacinam so svojou prvou antikoncepciou YAZ.Ide o to,ze kramy mavam dost silne,obcas uzijem liek proti bolesti FLECTOR EP RAPID 50MG.Ale teraz neviem ci to mozem uzit,pretoze sa bojim,aby to neznizilo ucinok HAK.Co si myslite?A este,ze potrebne sa v prvy tyzden bratia HAK chranit barierovou antikoncepciou(kondom)?Moj gynekolog povedal ze to potrebne nie je,ale pre istotu sa pytam,co ste robili vy :-)Diky za odpovede.Hlavne rychlo prosim,boli ma brucho :-)
--------Rychlo a spravne poradit-----------
no moja ak mavas silne kramy na to ti poradim cajik z dubovej kory a orechove listy ...zmiesaj si to a lyzicku na salku ...ucinok zaruceny:)...ak mas aj bolestivu menstruaciu na to zabera alchemilka ..bud tiez cajik alebo kvapky:)naco pchat do tela nasilu chemiu ked tu mame k dispozicii prirodu,:))
Na príbalovom letáku by malo byť uvedené, či liek znižuje účinok hak alebo nie. Keď ti povedal lekár, že si chránená od prvého dňa, tak mu ver!
Je tu niekto,kto by mi poradil?Najlepsie co najskor.Dakujem,ale aspon niekto :-)