Aka je pravdepodobnost?

mojenka

no v podstate ani neviem ci sa roztrhol,lebo on ho zahodil von..a neskor len tak sa isiel na neho pozriet a vytekalo z polovicky kondomu,nie zdola..tak ja neviem...mozno ze ked ho zahodil na drot,alebo na kamen..neviem fakt

mojenka

no tak asi viac nez prd mesiacom som mala pohl.styk,ale hore sa roztrhol kondom,no v polovicke,ale nedal to do mna..a dovtedy som to mala normalne,nic mi nieje zatial,vsetko je v pohode..minuly tyzden som bola u gynekologicky robila mi ultrazvuk a tak..a nic nehovorila zatial..dufam ze nie

mojenka

takze je to mozne,ze sa to stava tym zenam,kt.maju nepravidelnu?musim poklopat ja mam zatial pravidelnu..takze dufam,minuly mesiac som to mala..a bola normalna ako vzdy,nic extra..

inuška

Pravdepodobnosť je stále, nikdy som sa tým nezaoberala, až kým sa to nestalo aj mne. Mala som nepravidelný cyklus, takže mala som menzes a to som ani netušila, že som tehotná. Keď som šla k gynekológovi, zistil, že som v 4mesiaci, ja som tam skoro skolabovala,takže tak, všetko je možné. Teraz si užívam radostí z 3,5 ročného synčeka.