ahojte.ja som manzel lenky.chcela aby som vam napisal lebo ze ona to nevydrzi ak vam to nepovie lebo urcite si uz myslite ze co je snou.tak chcem vam oznamit ze vcera dopoludnia sa nam narodilo krasne dievcatko:48 cm a 3.80kg.myslim ze v piatok by uz mali byt doma tak vam urcite napise.s pozdravom marek.zelam pekny den.
MAME KRASNE DIEVCATKO
caute ja som uz pisala do tej druhej temy ale napisem aj vam tu.my sme uz doma aj s malickou :)je taka krasna ze sa nemozme nanu vynadivat :)je uzasna.velmi sa podoba na mareka :)
nemusis nemusis v pohode :D
To,ze poznas vlastne chyby a si to aj priznas,je fakt super. Iste mas aj nejake chyby ale zato -podla mna-si zlaty,ale uz ta nebudem chvalit,lebo.....
áno,máš pravdu,ale musíš uznať,že my ženy vydržíme viac,čo sa bolestí týka.Idem sa už venovať našej najmladšej.pá
a vy sa zase neviete zbalit do jedneho kufra.keby ste prisli knam do kupelne by ste sa citili asi ako v drogerii.plno policieka jedna velka skrina a vnej plno flasticieka blbosticiek.a ja mam len taku malu cast vyhradenu.ale tak zase to je vasa choroba kozmetika.ale nevycitam.aspon vieme pocom vy nam tak pekne voniate
Marek prepáč,ale vám chlapom je aj "teplota"37,2 pol dňa dlhá doba.
no to ani z daleka nie som zlaty.staram sa ako viem lebo nemam az tolko casu.vela casu travim vo firme a v skole a lenka bola casto sama do vecera ked cakala namna.to am teda dost aj skrie ale nejako jej to vynahradim teda dufam.
islo to rychlo no.aj ju pochvalili ze bola statocna a ze presne vedela co ma robit.mne sa uz tri hodiny zda vela.
aj moj maly sa narodil 10.10 :))
Gratulujem...:) Mozes byt velmi zlaty chlap,ze sa tak staras o rodinku. Vela stastia v zivote.