Kasinky zase

Príspevok v téme: Kasinky zase
karoliiiinka

v priebehu 1 roka mam uz treti krat posvove kvasinky a to striktne dodrziavam hygienu a asi to mam z HAK, raz som to mala z antibiotik....uz sa mi naozaj nechce cakat u gynekologa 3 hodiny, tak sa vas spytam, ci nahodou neviete o nejakych volnopredajnych vaginalnych cipkach ktore su urcene na posvove kvasinky...zrejme kandidoza je to sak co ine....PORADTE PLS!!!

gema

dobry den.som tehotna a som uz v 6mesiaci tehotenstva.boa som otvorena takze ma museli podsit.coam robit ak mam kvasinky.dakujem

karoliiiinka

diky zatim...ved v lekarni sa spytam...inak dufam ze mi neuskodi ked budem pouzivat krem candibane a tabletku canesten

bubina

ja som mala tiez kvasinky,najprv som si kupila ten canesten jednu tabletku,ale vobec nezabrala,tak som si kupila tych 6 tabletiek canesten a k tomu som si kupila aj krem a prešlo mi to a mam pokoj.
inak kremom sa natieral aj priatel asi tyzden,aj ked nemal ziadne priznaky.
tie tabletky stoja tak do 200 korun,a krem asi 150,neviem presne

vodka

a po vyuzivani toho canestenu co som ti dala link, si kup este na obnovu posvovej flory Floragyn alebo Gynoflor, pretoze ten Canesten vyhubi aj to "dobre" co "tam" ma byt...
potom si mozes este kupit na uzivanie a predchadzanie mykoz CANDVIAC ale stoji cca 600Sk, nenos tangace, jedz menej sladkosti a bieleho peciva, nekup sa len sprchuj, vyvaraj spodne pradlo, ziadne bazeny, umyvat bud intymnym mydlom alebo vodou ...ale aj niektore intimne mydla sposobuju problemy mne napr NIVEA.

vodka

no ci sa ti che alebo nechce mala by si tam ist. Tri krat do roka? to by som bola stastna keby to mam len tri krat do roka!a co sa tyka cakania u gyn. ja cakavam 4-5 hodin, vacsinou je pred mnou 17-24 ludi...
a zaplatit si aby ma zobrali na presnu hodinu sa u nich neda..
na kvasinky mas volnopredajne:
www.canesten.sk
www.canesten.sk
www.canesten.sk
www.canesten.sk