Ahojte mam 16 a mam 12cm penys a 8obvod vyhovuje vam to ???
Baby Vyhovuje 12cm?
v klude 12 cm a v akcii 19 cm :-))
chlapci ,chlapci ceze si to len o nads myslite my nepotrebujeme kyjaky po kolena nam staci ked budete na nas milucky .......aaaaach jaj
jasne ze im vyhovuje ked je 12cm v klude
HH 12 je malo podla mna ;), ja mam nejakych 18cm a moja partnerka zacala mat orgazmy, ked som v posilovni zacal cvicit take cviky "na pi*cu" - doslova a do pismena :D take tlacenie kolien proti stroju a zrazu som zacal mat tvrdu erekciu a ona orgazmy :D divne ze ... ani ja nechapem, nevadi :D
Tato temu proste nikdy nevymrie ..
Tiez si myslim ze taku otazku sa pytaju neskuseny, hlavne ty ktory nevedia ako a cim treba uspokojit partnerku pri sexe.
Logicky, ak postacia palce resp. jazyk na uspokojenie zeny tak .. ? Dufam ze vam zapne.
Zeny ked lubia tak neprihliadaju na romzery a detaily. Ak niektora vyslovene niekoho z vas urazy tym ze vam do oci povie ze nemate dostatecne velky ci hruby penis tak verte my, dotycna slecna nebude tou osobou s ktorou by ste chceli mat sex a toboz nie lubostny vztah.
Ach, ľudia! Vy ste sa zbláznili už nadobro??? Načo riešiť také hlúposti, že ,,či vám to ženy vyhovuje...?" nájdi si frajerku, ktorá ťa bude ľúbiť a určite je bude jedno, koľko má centimetrov! Ja neviem, ako ostatné ženy, ale ja potrebujem muža, ktorý ma miluje a ktorého milujem ja. A keďže ho milujem, je krásny. Nejde o žiadne orgazmy a orgie. Ide o vzájomné odovzdávanie sa muža a ženy. Vidieť, že takéto témy otvárajú nezrelí chalani, ktorí pozerajú veľa hlúpych filmov a čítajú fóra, na ktorých sa píšu podobné hovadiny. Aj ženy majú rôzne veľké prsia a predsa majú mužov, ktorým sa páčia.
naco riesis tak ako maju zeny rozne velkosti aj niektory muzi maju len mikropenis co uz :)))
ženy majú tiež rôznu veľkosť svojej kundy, takže to máš kus od kusu : )
nazdar este si dost mlady vekom sa to napravy,som halan vo vecom veku ja mam priemer 22,5cm,cm.a ver ze to neni bohvieco.
akoo naco to tu riesite,..ci NAAM to staci?? a co sa chystame s tebu do postele ci co?? sak sa to opytaj tvojej baby ci jej to staci...ach jaaj