paalenie a neprijemne svrbenie

lululi

nie s prechladnutia to nie je ak si si citala moj prispevok tak tam mas napisane z coho to je... a ver mi teraz ked mas menstruaciu tak tam nechod vsak ta bude vysetrovat a asi by ti to bolo dost neprijemne ked tam mas tampon alebo vlozku co si pipi vydrzis tych pat dni alebo kolko a potom utekaj nemas sa COHO BAT prejdi sa po ulici a kukni sa na zeny okolo seba kazda tam chodi teda vacsina starsie tam uz boli isto a tie mladsie tak to tam tiez ich bola hrba neboj sa pomozes len a len sebe a budes rada ze si tam sla. a s menstruaciou tam isto nechod lebo ti bude robit asi aj vyter na rozbor a asi by bol cely fareby...:) drz sa a daj vediet ako si dopadla uvidis po tyzdni nebudes vediet ze ta daco svrbelo palilo ale ako sa tu pisala vratit sa to moze a asi aj bude ale co uz to je asi naz zivotny udel byt zenou a vytrpiet si vsetko co s tym suuuvisi...:) pekny den

princesss

uuf booše ked ja sa tak bojim tam ist ..wlastne ani newiem čoho:Dale je to taky neprijemny pocit..len ja mam teraz menštruaciu fčera som ju dostala,myslite že mam ist ja tak ku gynekologovi?

lindusaa

Ak nechces ist ku gynekologovi tak skus pouzit mast canesten...ta celkom pomaha.Ja vzdy skusim najprv toto a az ked to neprejde idem tam...
je to fakt neprijemne

rrtr

asi mas kvasinky-mykoza...chod ku gynekologovi si to overit ci je to naozaj to a ti da tabletky alebo mast..a ked sa ti to bude vracat si to uz mozes v lekarni kupovat sama a ne furt behat lekarovi pre tableky,lebo mykoza sa vracia

lululi

ahoj prindesss lejka ty pise spravne mna to trapilo asi cca 2 mesiace :) uz mam konencne tyzden pokoj ani nie tyzden bola som tam minuly piatok doktor prvykrat u gynekologa nechcela som ist ale vyskusala som dvojo drahych cipkou liekou a nic este horsie prisla som k nemu .... velmi mily vysetril ma a bolo :) nebolo to nic strasne . mi vravel ze no co moja to muselo byt strasne ked ta to zacalo svrbiet palit a na verejnosti si sa nemohla poskrabat alebo osprchovat alebo tak! No co ti poradim ISTO CHOD KU GYNEKOLOGOVI !!! mne sa to uz lahko vravi ked to mam zasebou ale teraz si tlcim hlavu o stenu preco som tam nesla skor. Z coho to je ? zo sladkosti napr. , aj z antibiotik ak si zaroven nebrala probiotika, aj z castej hygieny!!!!!! skus obmedzit len si to tam dolu oplachni a hned prec zo sprchy osus sa poriadne!!!! a maximalne raz za den sa sprchuj a ja mu vravim ze ci je sisi ze u mna je minimum dvakrat sa sprchovat a on ze smola ak chcem byt zdrava musim sa nesprchovat maximalne oplachnut!!! nepouuuuzivaj ziadne mydla vlaznu vodu! nie tanga nie umele gatky iba bavlnene nie tesne gate . Drz sa viem co to je a preziva to vela bab. Odpis ako si dopadla ale isto chod ku gynekologovi lebo aj ked dodrzis co som ti napisala tak ti to nepomoze . lebo sa ti to vrati a bude sa to vracat stale - i ked ked sme to uz raz dostali budeme to mavat ze vraj castejsie no a mozes si stym narobiz iba VELKE PROBLEMY! DRZ sa pa!!!

lejka

ahoj ..chod určite za gynekologom..ja som to tiez mala pred takym tyzdnom a odhodlala som a tiez ist po prvykrat,lebo som sa aj bala aby z toho nieco nevzniklo horsie..takze nemas nad čim rozmylat a zajtra tam zajdi. mne dala na to taky krem čo sa zavadza dnu a za 3 dni je to prec, svrebelo ma to strasne, palilo a uz je to chvala bohu prec