za kolko dni po oplodneni moze gynekolog zistit, ze je zena tehotna?
za kolko dni?
Niekto ma pravdu..a tych hlupakov si si mohla odpustit lebo hlupu robis ty zo seba
je to tam napisane povedali mito v lekarni ako prepac ale neviem kto sa robi mudrim :oP
pocuj ty niekto nerob sa mudrou mudrym laskavo ziaden test nezisti tehotnost skor ako v ten den kedy ma dojst menstruacia tak ma tu nepoucujte hlupaci
lilipo po oplodneni v tom je rozdiel :o)
ttzuzž:
1.) nebud agresivna
a uz vobec nie ked nevies o com hovoris :oP
2.)preco by nemohol ? ?
pokial zanedbame to ze je robeni podla staandardu iso 9001 ktory zarucuje ze je kvalitny a ze to je napisane v pribalovom letaku ?(urcite ta napadlo ze to co tam je napisane nieje pravda ze to je reklamny tah . Ak by si takto robili reklamu nemaly by ten standart ;-) )
3.) vies vobec ako ten test funguje ???
detekuje hormon ktory vylucuje oplodnene vajicko .Tento hormon sa koncentruje v moci (cize ho tam je viac ako v krvy )a to ze kedy to test dokaze zisti zavisi od jeho citlivosti
Ja mám doma GS Mamatest a ten zistí už päť dní po pohl. styku.
Su tehotenske testy pred vynechanim a po vynechani menstruacie.5 dni po pohlavnom styku zisti
vacsiu blbost som nepocula ziadny est nezisti tehotnost 7 dni po oplodneni tak netrep ty niekto ked otom nic nevies
rapicler to zisti 7 dni po oblodneni (spojenie vajicka a spermie)
tehotensky test to zisti az po vynechani menzesu ale moze aj skor napr v den kedy si mala dostat..a lekarovi taci ist aby to videl v 7,8 tyzdni neni sa kam ponahlat !
za sedem dni ti tozisti test
rapiclear u lekara to asi nebude skor