nazdrak mal niekto skusenosti s primeros hot lovin???ja som ich vyskusal a necitl som nic nezvycajne...mojmu milacikovi som nic nepovedal a pomilovani som sa opytal ci bol nejaky rozdiel....a ani ona nezaznamenala zmenu
primeros hot lovin
ja tie vrubkovane nemam rada, mna to vacsinou s nimi boli
no a este nejake prispevky nebudu???
Nam s priatelom raz na chate dosli kondomy, tak sme sa opytali kamaratov ci by nemali pozicat...vtedy sme boli "nuteni" vyskusat vrubkovane, lebo ine sa nenasli...a prekvapivo sa nam to pacilo :)) tak nase najoblubenejsie su Durex Elite a Durex Preasuremax (vrubkovane s vystupkami)...prednedavnom sme vyskusali pleasuremax warming, ale ziadny rozdiel sme nezbadali, az na to ze ten warming m hnusnu farbu, ale myslim ze tie hrejive a chladive su somarinou :DDD
hlavna vec ze stoja 50sk.... a este ked mate vrubkovane citete nejaky rozdiel???
ziadny rozdiel...uplne rovnake ako klasicke :)))
ahoj, ja som baba, a žiadny rozdiel medzi obyčajnými, extra tenkými, jemnými sme nezbadali. a medzi tými chladivými a horúcimi, len trochu priateľ. ale len trochu. a tie s vybežkami su hovadina, priateľa len viac znecitlivejú a vraj mu to nerobí dobre. mne tiež nie.