akoze mam jedneho kamarata ak sa to da tak uz poveat...cez letne prazdiny sme spolu chodili... mali sme vztah v ktorou sme si nerozumeli ..strasne sme sa hadali a zriarlili na sbea pre hluposti ale vecer sa to vzdy dalo do kopy a vonka sme vzdy skoncili spolu ako krasny parik ... za 2 mesiace sme sa pohadali asi 70x no vzdy vecer sme sa dali dokopy a rano znova.. potom sa nam to rozpadlo ..a rozisli sme sa .. prestali sme spolu bavit ... dopocula som sa dokonca ze o mne povedal xcosi zle.. to newem .. zevraj to si uz domysleli ludia. .. lenze totalne ma zaskocilo to ze v nedelu mi napisal sms ze ho to vsetko strasne mrzi a ze on chce ukoncit nas spor a ze chce byt kamarat (!!!!!!!) ze mu maam odpustit... stalo sa este ten den sme sli spolu vonka akoze na uzmierenie.. lenze cele to skoncilo tak ze sme sa zacali bozkavat a obchytavat... a ja teraz newem .. som z toho zmentena.. kamarat?.. alebo co akoze?.. fakt netusim ... bose..:(
Zvlasny vztah s KAMARATOM(??) neviem co to ma znamenat.
Deticky sa hraju na maminu a ocinka.
a ty co k nemu citis?z jeho spravania si zmetena to chapem,ale vyznas sa aspon trochu vo svojich pocitoch k nemu?
14 ... ja som asi o 2 mesiace starsia... v situaciach ked napr chalan ktory mal o mna zaujem .. iseil so mnou na autobuse ked mi volal ... alebo taak.. proste..ako dost take nepodrstatne veci.. ale jaa som z toho uplne zmetena..
geishi,kolko mate rokov?mas to tazke,nevediet na com si.a v akych situaciach ste na seba ziarlili?
newem to je jedno .. ono to skym nema nic.. to ma len tak napadlo .. milenec?.. ach bose.. co mam robit? nehat to tak?.. tlacit do vztahu?..
a vies co to je gejsa?
milenec a nie kamarat