akoze mam jedneho kamarata ak sa to da tak uz poveat...cez letne prazdiny sme spolu chodili... mali sme vztah v ktorou sme si nerozumeli ..strasne sme sa hadali a zriarlili na sbea pre hluposti ale vecer sa to vzdy dalo do kopy a vonka sme vzdy skoncili spolu ako krasny parik ... za 2 mesiace sme sa pohadali asi 70x no vzdy vecer sme sa dali dokopy a rano znova.. potom sa nam to rozpadlo ..a rozisli sme sa .. prestali sme spolu bavit ... dopocula som sa dokonca ze o mne povedal xcosi zle.. to newem .. zevraj to si uz domysleli ludia. .. lenze totalne ma zaskocilo to ze v nedelu mi napisal sms ze ho to vsetko strasne mrzi a ze on chce ukoncit nas spor a ze chce byt kamarat (!!!!!!!) ze mu maam odpustit... stalo sa este ten den sme sli spolu vonka akoze na uzmierenie.. lenze cele to skoncilo tak ze sme sa zacali bozkavat a obchytavat... a ja teraz newem .. som z toho zmentena.. kamarat?.. alebo co akoze?.. fakt netusim ... bose..:(
Zvlasny vztah s KAMARATOM(??) neviem co to ma znamenat.
tak tak,ako pises,na vazny vztah je dost skoro....preto ti radime,aby si to cele nechala tak...a to s chalanmi,ze dospievaju neskor je uuuplna pravda podla mna,ja si skor viem predstavit este tak 14 rocnu babu vo vaznejsom vztahu,ale chalana tazko....proste to neries a nechaj to samo sa vyvijat.ale druha vec je,ze ako zareagujes ked ta bude chciet napr. pobozkat...
suhlasim ... :-))) ale tak ja newem ako sa mam teraz spravat...ja ho mam rada moc moc rada... niekde vo mne ostali zvysky aj z lasky verim v tom ....strasne moc som ho lubila...jjj na taky extra vazny vztah je asi vazne skoro ..ale bolo to najkrasie v zivote to co som snim zazila... akoze uplne... a to ze sa niekto neuci je jeho veci ja mam skroo same jednotky a cem ist na G.. takze nemam pocit ze by som mala co dobiehat.. niesom na tom najhrsie
podla mna to len skusa lebo tiez nevie co chce a obaja z toho vyrastiete. este je skoro na vazny vztah kamaratstvo vam obom staci navyse chlapci dospievaju ovela neskor ako dievcata..niektori nikdy :)
ale samozrejme, ze mozes nieco citit. ovela podstatnejsie je mat vsak nieco v hlave, ale to si ASI NEPOSTREHLA. ano niektori dospeli su blbsi ako deti a vies preco? lebo sa neucili vtedy, ked mali. no jo, ked puberta plieska tak poriadne, ze ano
tak ze to mam radsej nehat plavat? ja a pokusim ...ale nieze by mi to nevyhovovalo.. ale vtedy to ze sme sa rozisli bola moja chyba a lutovala som to .. bila som si hlavu o mur 3 mesiace a on je velmi velmi veeeeelmi tvrdohlavy a ten typ cloveka ktory hovori ze mu je vsetko jedno ale asi nieje.. a preto ma neuveritelne zaskocislo ked mi prisal sms... trocha si to vazim .. ze si na mna spomenul alebo mozno som mu co i len malicko chybala ...
geishi,tak vies co?skus to cele nechat volne plynut,urcite to ,,netlac'' do vztahu,mozete sa stretavat,ale zachovaj si isty odstup a az casom to budes vediet asi efektivne zhodnotit...a kludne mu povedz,ak bude o tom rec,ze sa obavas,ze keby ste si znovu zacali,ze ako to dopadne,ci sa nepohadate a tak a ze ty to tak nechces...
a navyse ma to zaskocilo .. ked to urobil .. alebo ked sa to stalo lebo ja som cakala ze potom co sme si prezili bude uz len cisto kamaratsvo alebo tak .. a ono to zase zacalo .alebo to bol len ulet... newem newem newem
zato ze mam 14 nemozem mat niekoho rada?. musim cakat kym mi bude 200?.. akoze prepacte ja som zmetena lebo newem ci to co ku nemu citim je laska... este nieco stale ano ..ale ja uz nechcem aby ked sa nam to zase pokazi tak sa nebudeme bavit 3 mesiace.. bo mna to trapilo .. a chcela som to vratit... tak newem... a este ku tomu VACSINU DOSPELYCH SU BLBICH AKO MY ,,DETI'' a podla seba sudim teba.. takze v tej hlave vela asi neams. .. MF
to ze maju 14 este neznamena,ze nemozu prezivat lasku a vztahy...tolko moj nazor...a to mam o dost viac rokov
no to mi bolo hned jasne, ze nevies co to je, inac by si sa tak nenazvala. prosim ta, ty sa radsej uc, lebo dnes tie decka su sproste ako polena.. hadam nechces patrit medzi ne.