Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Interrupcia

Príspevok v téme: Interrupcia
majka_

Chcela by som vas poprosit o pomoc. Tema mojej bakalarskej prace je Interrupcia. Mala by som tam napisat aj faktory, ktore zenu nutia podstupit interrupciu a aj to, co tie zeny skutocne uprimne citia, ked tu interrupciu podstupuju alebo ako sa citia uprimne po nej. Prosim vas, aby ste napisali svoje nazory, osobne skusenosti a ak chcete, tak aj to, ci ste tu interrupciu podstupili a preco.

deeee

Cim to asi je, ze na tomto fore sa dokazu hadat iba zeny....baby uvedomte sa....tema je o tom co citia zeny pred,pocas a po interupcii. Takze zbytocne sa vyjadruju tie, ktore to nepodstupili a tiez tie, ktore to straaaaasne odcudzuju....drzte sa temy zeny.Nikto sa vas nepytal co si o tom myslite, na to si zalozte inu temu, ktoru potom Andrej aj tak zrusi, lebo sa tam pohadate do krvi...ako sliepky. Sorry, aj ja som zena, ale to co sa tu odohrava v niektorych temach (myslim na hadky) ma strasne rozculuje. Takze pokoj a ked sa tu vyjadri nejaka zena, ktora podstupila interupciu, tak ju hned neodcudzujte, ona sa len vyjadri k teme a vas do toho nic nie je.

michalka

barbinka každá téma do ktorej začneš písať ty sa vždy uberá iným smerom. Ty tam každému vadíš. A prečo? pretože nepoznáš rozdiel medzi vyjadrením vlastného názoru a útočením na druhých.

karamelka456

chcela by som sa spýtať tých ktoré tento zákrok podstúpili, ako sa tento zákrok vykonáva, či v úplnej anestéze, či sú po ňom bolesti, myslím fyzické a koľko tento zákrok stojí. ďakujem za odpoveď

barbinka

bez mena: a nabudúce to treba adresovať ten príspevok aj ostatným. nie som sama, kto sa nevyjadril k téme, dobre? bolo to len preto, že sa ti nepáči môj názor.

barbinka

bez mena: a ja mám zasa pocit, že som sa nebavila s tebou. takže nepchaj nos, tam kam nemáš. a radšej odpovedaj na to, čo sa pýtali v téme. a v prvom rade, ty mi nehovor, čo mám robiť, keď robíš to isté, že nepíšeš k téme.

bez mena

zase barbinka !!! - povedz kedy si už uvedomíš, že nemáš pchať nos tam, kde sa ťa na nič nepýtajú.
Otázka znela - názor a skusenosti s antikoncepciou a nie moralizovanie iných.

barbinka

alienka: ja si môžem napísať svoj názor a ja nikoho neurážam, tak prečo by mali mňa? na tomto fóre je to zakázané a nahlasujem adminovi skoro všetko, čo je proti pravidlám tohto fóra.

3nttt

dfgh=nehnevaj ale urcite by som mala cistejsie svedomie keby som sla na interupciu ako hodit dieta do deckeho domova kde by si ho pohadzovali ako handru,pretoze pravdepodobnost zeby si ho zrovna zobral STASTNY parik ktory by ho miloval ako svoje je velmi mala.a okrem toho staci nahliadnut do deckych domovov a pochopis ze to nieje az take zauzivane...a co sa tyka toho ze sa mi ma narodit postihnute dieta-tak to by som inak ani nepremyslala.nie len kvoli sebe ale hlavne kvoli mimi a ludom ktorych by to zasiahlo a ovplivnilo.obdivujem takych ludi ale zaroven ja by som to neurobila.
nepodporujem potraty ale tak isto neodcudzujem zeny ktore ich podstupia.kazdy robi na co sa citi a ked zena nema potrebu mat dieta tak by bola pekna blbost nehat si ho.pretoze by trpelo ovela viac ludi.a okrem toho kazda zena sa musi vysporiadat s potratom sama.pochybujem ze to zeny podstupuju ako nejaku atrakciu ktoru musia ESTE vyskusat ...

alienka12

No jasné barbinka je tu už nastúpená a teraz začne každému dobre nakladať. A potom pojde adminovi plakat ako ju urazili. Ty si nikdy nedáš pokoj.