kusy sliznice

asi blba otazka

asi si mi teraz ozrejmila moje uz byvale krce pri menstruacii :) ked som menstruovala, tiez som vylucovala kusky,ale uplne malicke.a mala som blbe krce.lekar mi dal hak a krce prestali. vlastne cela "podoba" krvacania

asi blba otazka

asi si mi teraz ozrejmila moje uz byvale krce pri menstruacii :) ked som menstruovala, tiez som vylucovala kusky,ale uplne malicke.a mala som blbe krce.lekar mi dal hak a krce prestali. vlastne cela "podoba" krvacania

asi blba otazka

asi blba otazka

farmaceutka

nie je to nebezpecne, len kym sa to vyluci, tak to boli. da sa to liecit podanim hormonov, ak ma zena z toho strach, ale ako take to nie je nebezpecne.

farmaceutka

to je normalne, ze pri menstruacii vyjdu aj kusy sliznice. Existuje aj taka porucha, vola sa dysmenorea membranacea, kedy sa dokaze naraz odlupit cele endometrium vo forme odliatku maternice a vylucit cez posvu.