Ahojte, vcera mi priatel dal take tablekty l-carnitin, ako viem ze je to na redukciu tukov, ale neviem ci je to nutne aby som to brala. Ako nemam nejako velku nadvahu ale aj ked sa snazim nemozem schudnut. Od dnes uz zacnem zdravo papkat a aspon 3x na earobik skusim. Snad to pomoze.
L-Carnitin - Má to aj účinok?
sorry za tie chyby...
cawte baby...ja mam l-carnitin 3 den,vcera som bola vo fitku a dnes na aerobic a v nedelu tiez na aerobic...aa tak to budem opakovat kazdy tyzden ...myslite ze staci 3 krat do tyznda mat pohyb?...aa este mam otazocku,ze snazim sa jest zdravo..aaj ked zatial to nieje posla mojich predstav no urcite,ze sa neprezieram...lenze vecer som strasne hladna...mozem ovocie a zeleninu aj ked je 21.00 napr,..diik...
Nemalo by to mat ziadne negativne ucinky vlastne to nema ziadne ucinky.
no hej s tym jedlom mam trosku problem zbavit sa sladkeho mnam :) a L-carnitin ked ho budem brat, nemoze to mat nejaky negativny vplyv, ked napr. beriem aj ine tabletky napr. antikon.??
leila
musis jest zdrave veci a hlavne pomer zivin a energie by nemal byt viac primany ale vyuzity a spaleny
Ked uzivas pred cvicenim L-carnitin zacnu sa Ti rychlejsie spalovat tuky a zacnes sa teda aj skor potit. mne to celkom pomahalo, len musis pravidelne cvicit a nenapchavat sa.drzim palec