obkusane nechty

betina

Ahoj. Ja som si tiež okusávala nechty. Najviac to vadilo mojmu okoliu a ja som si to ani neuvedomovala a ruky som už mala v ústach. Zvyčajne som to robila keď som bola v strese...učenie...Okoliu to tak vadilo že mi stále udierali na ruky,ja som sa stále zlakla a jedného dňa bol ten zlo zvyk preč...Staraj sa o svoje nechty, pestuj si ich a teš sa keď vyrastú...čím väčšie tým lebšie a odvykneš si. Je to len zlo zvyk!

petruska

mila,saska ja ti chcem len povedat ze nemas ohovarat co sa tyka mojho veku ale je to jedno mne nejde o to kolko mam rokov ja som len chcela pomoc a to je vsetko...a vobec mi nezalezi na tom ci poviem obkusovat alebo obhryzat mily srfg urcite to kazdy ppochopil scim mam vlastne problem...a inak dakujem vsetkym za dobru radu urcite skusim len neviem asi si zoberem palicku na obkusovanie...dsakujem vsetkym za radu

sasenka

Mila Petra.Jasom si tiez ohryzala nechty a poviem ti,vyzeralo to hrozne.Kazdy chalan sa mi posmieval a tak som si povedala DOST! A kupila som si lak na nechty,ktory ma horku chut.a po case to preslo same.len musis mat pevnu volu a vediet sa kontrolovat

jaja

ja si tiež obhrýzam a to som stará koza 33. ročná,mala som aj akrylové bol to super pocit neskrývať ruky.Ale u mňa to boli vyhodené penieze. ničo sa poolamovalo,a som tam kde pred tým.

palina

ja som si do svojich 15 rokov obhryzala az do krvy, fuj ked si teraz na to spomeniem, tak mi je zle. Ani sama neviem ako som s tym skoncila a vypestovala si sama nechty, ale asi je to o psychyke a pevnej voli. Vzdy ked som zacala, tak som si spomenula ako som sa hanbila niekde vytrcat nechty a este aj chlapy si dost casto vsimaju zenske ruky aj ked to nehovoria, ale pekne upravene nechty si vsimnu urcite. Tak a mas dovod. :-)) Vela stastia.

galthea

Ahoj, ja to poznám, kedysi som si okusovala nechty až do krvi...
krémy ani laky nezaberali, nijako mi to nevadilo.

skús zájsť do drogérie a kúpiť si francúzke umelé nechty (taký škoricový balíček, vyzerajú asi ako jediné úplne prirodzene). ja som si ich nalepila (pozor, nesmieš mať otvorené ranky, inak to bude veľmi páliť.), nechty mi pod nimi dorástli, po odlepení som zašla na manikúru a odvtedy mám nechty pekné. keď ti ich raz ošetria a máš pekné prsty, nejak sa ti nechce ich ničiť ďalej, lebo všetky sú ok a tak nemáš odkiaľ začať.
a veľmi pomáha homeopatia.
vážne, nežartujem. držím palce.

johi

Su na to rozne recepty.Skus sa kontrolovat.Alebo si natri ruky s kremom alebo s niecim,aby Ti smrdeli ruky tym padom si ich do pusy nedas!!

mala by si s tym porestat,lebo mam 18 a poznam ten pocit skaredych nechtov a neprajem Ti to zazit!!