Aknenormin alebo Roakutan

Príspevok v téme: Aknenormin alebo Roakutan
aojte!!!

aojte seci co ste mali akne alebo mate a uzivali ste tieto lieky cem sa vas tymto opyata ake boli vase najcastesie problemy ??? co vam ten liek sposoboval ale po dobrati to vymizlo alebo aj po dobrati to pretrvava dakujem krasne lebo zacinam uzivat AKNENORMIN cem vediet vase skusenosti a tak dajujeeem pekny vecer

carolline

Roacutanne je strasne svinstvo, brala som ho asi rok, zlepsenie ziadne/kratkodobe a vedlajsich ucinkov kopec. Supanie, suche pery a oci, flaky, to je najmenej, ale velmi poskodzuje pecen. NIKDY VIAC!

inkognito

a este toto som zabudla...spoluziacka tiez uziva tieti lieky, kozna jej ale povedala aby tvar vysusovala, nehyratovala a kombinovala s akemycinom...mne moja kozna povedala opak...vysadila vsetky medikamenty a nakazala uzivat len to a hydratacne mieko ktore mi predpisala(zatial som ho nemusela pouzit)

inkognito

ahojte...roacuttane uzivam uz drhy mesiac...zatial ziadne vedlajsie ucinky len mierne suche pery, plet stale v rovnkalom stave(nezhorsujuca sa ani nezlepsujuca)...MA TO TAK BYT?(je mozne,ze by to na mna neucinkovalo?)...
Za odpoved vopred dakujem
LUCIA

daniela kr-

ahoj ja to mam predpisane no ja sa tooho fest bojim juuj a pokolkych tyzdnoch nasledovalo zlepsenie? a pocula om ze sa nemozem pocas toho holi talebo take niecoo...a na zaciatku sa vam plet nezhorsila?e-mail

sia25

ja som pred rokom dobrala roaccutane, som velmi spokojna, mam peknu plet, a to som mala tazsiu formu akne. z neziaducich ucinkov sa mi prejavili len suche pery, nepomahalo mi nic ine, len to ruzove vajicko z oriflame..odporucam

aojte!!!

ano v podstane ani ja nemam takzu formu mam len na cele ale proste nic nezabera nane stale sa mi tam raobia tak mi dala AKNENORMIN to je ako ROACCUTANE a dufam ze mi to pomoze pravdu povediac aj mna bolela hlava bude to asi tym :))) uz aj ja cem mat peknu plet ))) jupiiii

neznama305

ahoj,ja ich beriem uz mesiac aj ked nemam nejake tazke formy akne ale aj tak,chcem s tym mat pokoj a u mna je to zatial len suchost pier a bolesti hlavy..ale supem sa ako taky kapor..:D neboj tie lieky maju tie vedlajsie ucinky dost prehnane,to mi aj mojakozna povedala..takze kludne sa pusti do toho :) moja kamoska ich brala uz pred dvoma rokmi a plet ma perfektnu,samozrejme ze tie vedlajsie ucinky po dobrati lieku uz niesu a ani nebudu akurat tak este prve tyzdne po dobrati si taka sucha ale postupne sa to vrati do normalu..akurat tak uz nebudes mat vyrazky..