LEN TMAVY VYTOK

Príspevok v téme: LEN TMAVY VYTOK
sweety82001

Ahojte. HA som brala asi 3roky a pred 2mesicami som s nou skoncila. Ale nedostala som menstruaciu. Bola som u gynakologa na vyvolavacke a na 5den som dostala strasne tmavy vytok. Skoro az hnedy,ktory tvrval asi 3dni ale ziadna krv. Co to znamena? Moze to znamenat,ze som tehotna a preto som nekrvacala len ten vytok? Posim poradte...

kucierka

Ahojte som rada ze si mi odpisala trosku si ma upokojila cize je to celkom normalne alebo by som mala ist k doktorovi...lebo uz to trva druhy tyzden

kucierka

Ahojte chcem sa spytat HAK som vysadila pred letom hned som mala pravidelnu menstruaciu len teraz asi 2 tyzdne po menstruacii som dostala hnedasty az krvavy vytok...neviem ci to ma byt akoze menstruacia ale keby bola bola by prilis skoro.ak mi viete niekto poradit alebo upokojit ma prosim napiste mi

sweety82001

dakujem velmi pekne za odpovede. Prave som volala mojej gynekologicke a ze ten vytok,to bola akoze menstruacia. ze to tak dakedy po vysadeni HA byva...potesi...

farmaceutka

podla mojho nazoru sa este telo nespamatalo po HAK a nezacalo produkovat dostatok estrogenov. daj tomu cas, ak isto vies, ze nie si tehotna a nemas ine tazkosti. u maleho percenta zien trva niekolko mesiacov, kym cyklus opat naskoci, u 1% zien sa tak stane az po 1 roku od vysadenia HAK. to ti uz gynekolog urcite neprezradil, ked ti daval recept na HAK.

slzicenka

Chod s tym k lekarovi,moze to byt,ze si tehotna,ale moze tam byt aj nejaky zapal,radcej navstiv lekara,co najskor