plastika nosa

danka 0

Ajik
Ja musím ísť na druhu operáciu, keď si na to pomyslím je mi do plaču, lebo už som to chcela mať za sebou a normalne chodiť medzi ludí, ale musím zase čakať.
Aj mne pošli foto prosím. A dakujem.
leasss@azet.sk

ajik

dievcata ak chcete plastiku nosa viem odporucit velmi dobrych lekarov v kosiciach ktory operovali mna a vysledok je fantasticky. mam aj fotky pred a po ak by niekto chcel vydiet...

tina307

Odkaz pre "raduz a mahuliena"... neboj sa nie je to take strasne, ano je to neprijemne ale da sa to vydrzat... ja sa uz ani nepamätam ze som bola na operacii, ale nemam na to zle spomienky, uz ked ma zacala boliet hlava sla som a opytala som si nieco na bolest... v nenocnici som bola od pondelka do soboty... rano v sobotu som sla domov a doma som bola 2 tyzdne...neboj sa, drzim Ti palce a ani sa nenazdas a budes doma :-))))

sinderela

TAK AK NEJDE O ESTETICKU OPERACIU TAK SA NEPLATI...VLASTNE AK SA MU ZLE DYCHA TAK TO JE VYBOCENA PREPAZKA...A TAKUTO OPERACIU CISTO HRADI POISTOVNA...ALE LEN PREPAZKU LEBO IDE O ZDRAVOTNY PROBLEM...AK ESTETICKY AKO OPRAVA MAKKYCH CI TVRDYCH CASTI NOSA ALEBO HRVOLU TO SI UZ PLATIS CELE TY...JA SOM BOLA NA PREPAZKU A BOLO TO ZDARMA...

f

ale tú operáciu mu odporučil lekár, pretože z estetického hladiska mu nič nevadí, ale nos mal už predtým viac krát zlomený a ťažko sa mu dýcha.

delphia

ide o esteticky operacny vykon, teda zdravot. poistovna nepreplaca nic. ine by bolo, ak by mal z toho zdravot. problemy- napr. stazene dychanie.