Nedostala som menzes

Príspevok v téme: Nedostala som menzes
blááázonko

Vsetky priznaky ako mavam vzdy pred menzes v podstate mam,az na to,ze nemam tlak v prsiach-tak ako obycajne. 1. nedostala som menzes-ale tehotna podla testu nie som. aka je teplota pri ovulacii a pred menzesom? 2.uzivam antidepresiva. Argofan,chlorpotaxen,magrilan. Mohla som menzes nedostat z liekov? 3.som trosku chuducka. Moze to byt hmotnostou?

blááázonko

sex som mala a robila som si test,ale ten povedal,ze tehotna nie som... nemam tlak v prsiach ako zvycajne,ale ostatne priznaky mam.. meska mi to 2dni. kaka ma byt teplota v posve ked mas pklodne a neplodne dni?

farmaceutka

mozno je cyklus predlzeny, nepises, ako dlho ti meska. ja by som sa tym nejako extra netrapila, ak ta nehodou netrapi myslienka, ci nie si tehotna. mozno dostanes behom par dni. cyklus moze vynechat pri akomkolvek strese, tym je aj zmena liecby.

blááázonko

liecim sa uz 13 rokov na depresie a mam asi mesiac druhe lieky...uzivam trojo antidep.kt.som vymenovala hore.. mam migrenu,pocit na zvracanie..proste vsetko ako vzdy mavam pred menzesom,ale menzes nemam. BMI mam 17,5 mam 26r.

farmaceutka

nepises, aku tu hmotnost mas a na aku diagnozu sa liecis a ako dlho. Vypadok cyklu je bezny pri psychickych poruchach depresivneho spektra.