Ahojte, vcera som bola na gynekologickom sone v ramci vysetrenia aby mi mohli predpisat antikoncepciu. Ked som prisla domov odtial, zistila som ze krvacam... A dost silno, lenze krv bola taka svetlejsia ako pri menstruacii a okrem toho menstruaciu mam dostat az o dva tyzdne,no aj tak ma napadlo ze som asi dostala tak skor... Ani ma nic tam nebolelo. ALe krvacala som len chvilu, potom to preslo. Co sa to dialo? Mohlo mi sono tam daco poskodit, je to nebezpecne ze som zacala takto odveci krvacat?
Krvacanie... Preco?
AKOM SONE?LEBO POUZIVA SA AJ VAGINALNE A JE TO NORMALNE KED TROCHA KRVACAS PO GYN.VYSETRENI ONO MOZU TROSKA AJ TOU KOVOVOV KRAVINOU TROSKA ZASKRABNUT KED TA VYSETRUJU JA SOM TO MALA TIEZ A DOPREDU MA UPOZORNILI ZE MOZEM TROSKA KRVACAT TAKZE JE TO OK
Fiha dakujem za odpoved, tak to som nevedela ze pri ovulacii sa aj krvaca, este sa mi to nestalo...
aj samotná sonda .Nič to nieje.neboj
Mozno mas ovulaciu ked pises ze menstruaciu mas mat az o dva tyzdne. Pri ovulacii je to normalne a mozes krvacat aj 5 dni.
zrejme islo o ovulacne krvacanie.moze k nemu prist v polovici cyklu a spustacom moze byt cokolvek (aj stres z vysetrenia)