Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

transmuralny infarkt myokardu

Príspevok v téme: transmuralny infarkt myokardu
Sarin

Chcela by som sa spytat, niekoho kto ma skusenosti s touto diagnozou. Ako predchadzat dalsiemu akutnemu infarktu. Ako sa stravovat. A chcem vediet ci sa s tym da normalne dalej zit. Infarkt bol sposobeny (prispením) tabletiek na uvolnenie krizovych svalov, ktore boli hned z uzivania vyradene. A chcem sa spytat ci je mozne uzivat lecityn ked je vlastne uz neskoro a ci to pomoze do buducna...

damian

Ocino potrebuje hlavne vysoke davky vitaminu C (minimalne 3 az 5000 mg denne). Sice je srdce poskodene, ale vitamin C moze podstatne pomoct na restrukturalozaciu tkaniva tym, ze bude budovat kolagen, z ktoreho struktura tkaniva pozostava.

Taktiez nech otec je chilli kazdy den, to tiez podpori efektivnu cirkulaciu a tiez rozsiri cievy, co zabrani pripadnym dalsim blokadam.

To, ze o tom otec nevedel skor, sa netrap. Malokto sa momentalne zaujima o zdravie predtym, ze sa znici.

damian

Na prevencia sa tiez odporuca jest deenne chilli papriku, pohankove vyrobky, vela suroveho ovocia/zeleniny, menej zivocisnych jedal, hlavne menej cerveneho masa a kravske mlieko a syry.

Dolezity je prijem vitaminu C (3000 mg denne, minimum), enzymy a to, co tu uz bolo spomenute.

TREBA PIT 2 AZ 2 A POL LITRA CISTEJ VODY DENNE!

damian

V metabolickej medicine, ak je k infarktu ci porazke privolany dokktor, podava sa Cayenne pepper tinktura (Capsicin - z chili papriky), alebo prasok z chilli papriky. Podava sa 2 ml do ust, alebo 1 cajova lyzicka prasku. Je dokazane, ze po podani chili prasku sa rychlo uvolni konstrikcia ciev, cim sa odblokuje tromboza a, taktiez sa zrychli cirkulacia krvi. Takmer STALE infarktovy stav pominie este pred transportovanim do nemocnice, a navyse, casti nie su ziadne znamky posodenia srdca/mozgu.
Dufam, ze som to napisal dost zretelne a jednoducho.

srdce

Podľa knihy Zdravie a sila v potrave by človek po infarkte mal znížiť konzumáciu cukru i soli, mlieka,konzumovať ovocie- predovšetkým hrozno,broskyne ,zeleninu- zemiaky, hrach, tekvicu, pšeničné otruby, vlašské orechy,olivový olej v šaláte z čerstvej zeleniny. Koenzým Q 10 BY MAL UžíVAŤ

srdce

V strave treba urobiť zmenu - minimálne takú - snažiť sa zmeniť vnútorné prostredie . Infarkt je vážnym dosledkom prekysleného tela.