čo mám robiť??

Príspevok v téme: čo mám robiť??
marikaaa

Mam 19 rokov a problémy s menštruáciou. Prvýkrát som ju dostala tesne pred 16- kou 3 mesiace. Potom dlho nič, až som bola v 17-ke na gynku. Tam ma vyšetril, dal mi vyvolavačku a poslal ma domov. Opäť som to dostala 4 krat a zase nič. Gynekológ mi povedal, že som ešte mladá, že do 19ky sa mi to upraví. No tú som mala pred 3 mesiacmi.. Tehotná nie som, nemám ani bolesti. Výtok mám stále,ale už ozaj neviem, čo robiť. Som z toho zúfalá.. Nechcem to teraz podceniť a potom ľutovať..

kochanka

S manzelom sa strasne snazime o babetko ale uz dlho sa nedari.som uz nervozna. v decembri som bola v nemocnici kvoli strasnym bolestiam v podbrusku ukazalo sa ze som mala zapal sleziny a cistu na maternici. nejaky cas bol pokoj. menzes normalny kazdych 28 dni po 7 dni a bolesti take ze som sa nemohla ani pohnut ale to mam od zaciatku. posledny polrok mi menzes raz meskal 25 dni a potom tri krat chodil o 5 dni skor. nemam ziadne bolesti a ide zo mna len par kvapiek a iba cernota. stale ma bolieva hlava a je mi zle ale tehotna vraj nie som bohuzial. neviem co mam dalej robit poradte mi prosim

1eny1

No niektorí gynek. maju na všetko odpoveď. Je síce z časti pravda, ty maš kramy tretí rok, predsa ta nepravidelnosť. A robil ti nejaké testy, alebo ťa lepšie prezrel, alebo mal hneď odpoveď. Lebo ak je taký tak niekedy je lepšie zájsť k druhému.