ahojte,
zacala som sa trosku inak stravovat a podarilo sa mi schudnut 5,5 kg...je to vidiet ajna chrbte, nohach, brusku..proste na celom tele...ale chcem pocut ake su vase skusenosti s cvicenim popir chudnuti...ide vam to rychlejsie ked cvicite alebo sa tymlenspevnuje postava?
pomaha cvicenie len k spevneniu alebo aj chudnutiu
zalezi aj na tom co ti viac vyhovuje. Ak ta teda nebavi samu cvicit vo fitku, skus nejake domace cviky. Ak sa rozhodnes ist aj sama, vyber si skor aerobne cviky, pri ktorych sa pekne spotis. Dobre cviky pre jednotlive partie tela su na strankach www.trener.sk a -odkaz odstránený-
jani dakujem =)
vies co hlavne som zacala jest 3 krat denne..pretoze vzdy som to mala rozlietane...k tomu prechadzky a pozitivne myslenie a nejako to ide... =)
volakedy som cvicievala ale to sme boli partia bab...ale teraz som na to sama tak ma to az tak velminevabi...ale isli mi centimetriky dole ked som sa dnes merala a mozno s cvicenimby to islo este rychlejsie aj by sa mi spevnila postava...
co je podla vas najlepsie na stehna a zadok?
je podla vas lepsie na nejakych strojoch alebo take doace cviky pri telke =)
vie co ja ani neviem za ake obdobie =)nejako si to ani neuvedomujem =)zo zaciatku sa mi to rozbehlo..potom mi dlhsie vaha stala a teraz sa to zase rozbehlo...kilecko za tyzden =)
ako pise Janka,a este cvicenie ma vyhodu- pre zdravie...