z coho je kysly vytok? vonia kyslo a aj chuti tak(ked ma priatel prstuje,da mi prsty do ust,tak sa mi doooost zmraci tvar), je to hnusne. co robit?dikes
kysly vytok?
jajaj
takze ked takto kyslo zapacha, je to uplne v poriadku?dik
baby pokial vytok nieje farebny (zltkasty, zelenkavy, hnedy al. ruzovy, nesvrbi al. nezapacha po rybach alebo inak tak je to uplne normalne.. ak vsak ma farbu a divny zapach tak mate nejaku infekciu a treba ist k doktorovi nech da tabletky lebo je to nebezpecne a vedie az k neplodnosti!
xyz-- tak sem nic nepis a hlavne si nic nepredstavuj,to mi pride dost vtipne:-D tu ide o inu pointu, o zdravotnu.. a co je take na vytoku?ved to je normalna vec!to patri k zivotu zeny!a aj k sexu to patri..tak potom, co mas za problem?
prosim ta angella, skonci s touto temou,lebo pri tej predstave, ako ti pcha frajer prsty od tvojho vytoku do ust, mi je fakt na grc
takze bud je to naznak bliziacej sa mykozy, ale len z toho, ze mam par dni pred kramamy?
kellysa
ano beriem antiku,jeanine a pouzivam na umyvanie saforelle,tak mozno tym sa to nejako meni,ktovie. no a o tyzden mam dostat kramy.
xyz
kazdy mame ine praktiky, ine hratky pri sexe,niekomu nieco vadi,inemu nemusi.do detailov to tu preberat nebudem,kedze to nepatri vobec do tejto temy.
a mam 22r
Inak mas pravdu je to nechutne, mimochodom Angella, kolko mas rokov? 15-16?
to co je za humus,ze najskor ti tam pcha prsty a potom ti ich da do ust,nechutne,preco ti ich on neolize?
No ja s kvasinkami bojujem uz zo dva roky, takze uz viem dopredu zarucene urcit signaly. Ale u teba to byt nemusi. Proste ide o to, ze mozno nemas uplne vyrovnane pH v posve, lebo za normalnych okolnosti by to kysle myslim nemalo byt. Ale ak ti to nesposobuje ziadne tazkosti, netrap sa tym. Ozaj este otazocka, beries HAK?
ako mala si to viac krat, pravidelne? noo ja si tohto uz vsimam uz dlhsiu dobu, no chora nie som