zajacicka horka

Príspevok v téme: zajacicka horka
.......

aky mate nazor na uzivanie tejto vody ????ake ma ucinky na ludske telo podla vas ???neposobi ako prenahdlo ..??ja by som skor potrebovala nieco na start metabolizmu a ocistu organizmu no ak je to nieco na forme prehandla tak o to nemam zaujem ...alebo to je ako vlaknina ???ktora nesposobuje ztahy v crevach tak ako prenahdla ..dakujem

.......

dakujem ..mam na to rovnaky nazor ...ze to nieje take drasticke a navykove prehanadlo ..vzdy lepsie dat si zajacicku ako nejaky ten senny ....ale urcite ju budem uzivat iba ak budem mat problem lebo som myslela ze je to nieco na upravu a start metabolizmu ako napr vlaknina ale nieje to tak a nechcem si pokaslat travenie este viac

ddddd

nepôsobí ako preháňadlo... ak jej nebudeš veľa piť. normálne ideš na potrebu bez bolestí brucha.
odporúčajú piť 1-4 dcl denne, ale ty musíš vyskúšať na sebe, koľko ti bude treba.
niekto tvrdí že je to preháňadlo, ale podľa niektorých nie je a nie je ani návyková.
ja niekedy ju nepotrebujem piť aj mesiac, dva, a potom sa niečo stane... nejdem na toaletu aj dva týždne a začnem mať problémy s trávením, tak namiesto toho aby som siahla po preháňadlách si kúpim zajačickú.