Dva mesiace som sa mohla tesit,ze budem mamickou. Potom v osmom tyzdni mi plod pomaly odumrel a musela som ist na abort.Od vtedy ma dajako nic nezaujima. Po tyzdni som zase zacala krvacat. Lekar mi povedal,ze mozno nemusime cakat pol roka na dalsie tehotenstvo,ze to potom uvidime. Je to tazke,hlavne,ze to bolo planovane tehotenstvo a za mesiac sa nam to podarilo. Ked mne to tak boli,ako to moze boliet takym,ktore potratia vo väčšom stadiu tehotenstva? Vy ktore ste potratili,kolko ste pockali na dalsie tehotenstvo?
...po potrate
Bolo by dobre,keby to na druhy krat vyslo,lebo neviem,ci by som to zvladla. To ma este velmi hneva,ze fakt vsetko som spravila pre to,aby nic taketo sa nestalo. Kolko ludi je,ze sa zanedbavaju,je im jedno,co robia,co jedia,piju a aj tak im to vyjde.
A neviem,co mam spravit na buduce,aby sa to este raz nestalo
Kitty,stáva sa,že až na 4-5 tý krát to vyjde.Aj moja segra mala potrat v 12.tt.Tiež to prežívala hrozne.Nešlo jej do hlavy,že ja som v pohode mala 3 tehotenstvá aj pôrody a jej sa toto stalo.Ale u teba to môže byť dobré už na druhykrát.neboj,vyjde to,počkaj nejaké 2-3 mes.aj keď u každej je to individuálne,.poznám viac žien,čo otehotneli hneď po potrate,ešte ani na menzes nepočkali.V tomto sa lekári veľmi rozchádzajú.
kitti, netrap sa, stava sa to aj tym najzdravsim zenam. Iste dietatko budes mat. Panbozko ti nepomoze, pomoct si musis sama so svojim partnerom. Hlavne spolu travte vela casu a nemysli na zle veci, dobre?
Kitti, prajem ti veľa šťastia nech sa ti to podarí. Ja deti zatiaľ nemám, ale jedna moja sesternica 2-krát potratila až 3 bábätko sa narodilo (aj to bola v nemocnici celé tahotenstvo). Nevzdávaj sa. Jej lekár kázal rok počkať, lebo bola veľmi chudučká a slabá.
RNG viem,ze teraz je to lepsie ako potom.
Bojim sa aj na vysledky,dufam,ze nie vo mne je chyba...
Lekar mi povedal,ze budeme mat cas dobre sa pripravit na dalsie tehotenstvo.
Len nech mi Pan Bozko pomoze....
plod obvykle odumrie, ked je nejaky problem s nim a vtedy keby bol nasilu udrzany, dieta by bolo chybne, keby sa vobec udrzalo pri zivote.
Takze radsej takto, ako keby ste mali vadne dieta, ktore by vyzadovalo celozivotnu starostlivost a aj tak by sa asi nedozilo dlho.
Si mlada, iste dostanes dalsiu sancu a je velka pravdepodobnost, ze bude podstatne lepsia situacia pre plod.
"Priroda vie, co robi" a bojovat proti nej je chyba.
Vidis behind,baby viac zaujimaju ine veci nez potrat. Si ma velmi prekvapil,ze prave chlap mi odpisal,dakujem.
Viem,ze to neni najlepsia tema,ale som si myslela,ze tu najdem par podobnych pripadov,ze mi napisu ako to prezivali ony,ci mali nejake zdravotne problemy,problemy s dalsim tehotenstvom...:(
No kedže som muž a vidím, že ti baby nejak neodpovedajú, tak ti aspoň prajem aby si sa z toho čo najskor psychicky dostala .
Hlavu hore, nič nie je stratené:-)))))