sny

Príspevok v téme: sny
peterpan

ahojte, neviem ci je tu niekto kompetentny aby sa vyjadril k tomu, ale mam zvlastny stav, nenazvem to problem, mam priatelku sme uz spolu boli, ale stale ked sa mi snivaju eroticke sny tak sa v nich milujem vzdy s inou zenou , ale nikdy to nie je ona, najde sa niekto kto mi to dokaze rozumne vysvetlit ?

ixiiik

ahoj,tak myslim si ze by ti to nemalo vadit.Horsie by bolo keby sexoval s hocijakou a s tebou len v sne!Takze sny su len sny.Je to cista fantazia.Netreba sa s tym zatazovat.

mira

no,karoli.tak to by rozculilo aj mna.on mysli na neveru tak sa mu to sniva a bude ju vyhadzovat na oci mne?mna podozrievat?u mna by to takemu chlapovi nepreslo.hovori sa podla seba sudim teba.to by som mu pripomenula a este horsie,ze by sa bal druhykrat o tom co i len ceknut.

karola

Tomu môjmu sa sníva aj o mne,ale žiaľ,niekedy také sny,že som v nich neverná,že sexujem s inými mužmi. Potom je ku mne odporný a vyčíta mi to,akoby sa to ozaj stalo.A pritom sa niečo také NIKDY naozaj nestalo. Nemám to v povahe a preto ma to rozčuľuje.Asi nie je normálny,stále myslí na sex.

karola

Aj tomu môjmu sa často snívajú erotické sny s inými babami a vôbec mi to nevadí.No aaaaa?Nech sa mu sníva o iných,nakoniec sa zobudí a pokračovanie je už so mnou....Naživo.

marfuška

Preto sa Ty netráp.Mne ked sa raz začas niečo také prisnije,tak vždy s mojim manželom. Ale mojmu manželovi sa vždy sníva s inou. No a čo? Ved sa nič nedeje.Nech si posníva.A som si 100% istá že mi je verný.