Ahojte vsetcia, nevie niekto poradit, ako sa dopracovat ku kupe Serrapeptazy?
Nasla som ju dostupnu len na Lekarna CZ a NEVERIM?ze na Slovensku ju nik nepredava...Magistra v lekarni tvrdila, ze mi ju nevie objednat...
Poradite? :o)
Serrapeptaza
ARICHTER...dakujem za stranku,aj ja som potrebovala vediet,kde si mozem kupit ten SP-enzym...pekny den
serrapeptazu kupiš aj tu: www.brainway.sk a tuším aj lacnejšie.
na tom novom zdravi mi to pripada zacarovane, clovek sa nevie dostat dalej, ako po vyrobok...potom ho to zhodi... :o( Chcela som prist na to, ci je cena za jednu fiolu, alebo za tri, ako su zobrazene, hoci viem, ze zrejme za jednu, že? :o)
dostatocna davka, spravny navod na pouzivanie(3x30 000 jednotiek). Cena dost vysoka, ale to nie je prave najlacnejsi enzym.
Rozhodne ma fibrioticku(krvne zrazeniny rozpustajucu) funkciu podstatne lepsiu, nez heparin, takze pre tych, co maju hustu krv(vysoky pocet tromboidov) by som to pouzival miesto chemickych riedicov a to aspon jednu denne.
Majú ju tu:
www.novezdravie.sk
Serrapeptaza je velmi uzitocny enzym na rozbijanie krvnych zrazenin a pri cisteni tela od rozneho zamorenia splodinami travenia, ktore vytvaraju zapaly a bolesti(reuma...).
Ucinna davka je denne 60 000 jednotiek.
Tu v USA ju bezne dostat v doplnkovych obchodoch a planoval som ju aj ja dovazat na Slovensko, zialbohu pre straty a nedostatocny obrat som bol nuteny z toho celkove odstupit.
Takze mas zrejme len na vyber objednat si to cez internet.