Serrapeptaza

Cicco

Serrapeptáza pozor kde si to objednáte, overte si dôkladne spoločnosť, výpis z obchodného registra, adresu, telefón a kontaktujte predávajúceho. Mám vlastnú skúsenosť: najlepšia cena môže znamenať probémy s reklamáciou "len" telefonicky, bez bližších údajov na predávajúceho!!! Radim Vám 2x meraj 1x strihaj......

byon

Ja som užíval serrapeptazu na zápal lakťa a ramena, účinok už po 3 týždňoch /super/, objednal som ju aj mojim známym na rôzne zápaly kĺbov, chrbta, jednému na cukrovku, znižila mu hladinu cukru v krvi. Kupujem ju zo zharaničia 80000ui/90capsúl za 25.-€ + poštovné. Keď má niekto záujem, môžem poslať, kúpil som viac kvôli množstevnej zľave a niečo sa mi ešte zvýšilo.

RNG

OPRAVA, to som si pomylil s nattokinazou a nattozymom.

Serrazyme a serrapeptaza su ten isty material
www.vitasentials.com
Vidno ze sa ponahlam, ed robim take skolacke chyby.Bye.

RNG

Serrapeptaza je enzym vytazovany povodne z hodvabnika, ale aj ten to produkuje v crevach nejakymi mikrobmi, takze zrejme dnes su tie mimkroby identifikovane a je to produkovane vo velkom v nadobach s komplexnou technologiou, samozrejme Japonci to nikomu na nos nezavesia.
Serrazyme je enzym ucinkami podobny serrapeptaze, ale ziskavany z inych fungalnych zdrojov.

Lumik

neviete niekto ci je nejaky (velky) rozdiel medzi Serrazyme a Serrapeptaza -ou ? Teda okrem ceny, pripadne mate s tym Serrazymom nejake skusenosti ?

bambusko

Ahojte,
ja som zo serrapeptazou nadmieru spokojna,dokonca sa ma lekar pytal,co uzivam,nakolko sa mi vyrazne znizila hladina cholesterolu.
Serrapeptazu si kupujem uz rok cez e-shop www.biobody.sk kde ponukaju 2 typy: 30.000iu a 120.000iu. Som velmi spokojna,lebo maju rychlu dobu dodania.

RNG

Serrapeptaza je sice ucinna na rozpustanie krvnych zrazenin, ale nie natolko, ako nattokinaza. Ale zase je ucinnejsia na cistwenie tela od roznych bielkovinnych zamoreni, lebo ma sirsi zaber, nez nattokinaza.
Opravujem svoje povodne odporucanie, na intenzivnwe pouzitie moze byt davka az 2 x 120 000 jednotiek.
Ani serrapeptaza ani nattokinaza a lubrokinaza sami o sebe nevyvolavaju krvacanlivost ani v ovela vyssich davkach, ale proti warfarinu maju vyhodu, ze rozpustaju tromby a fibriny(zrazeniny krvi) co warfarin/coumadin ani rozne patentovane chemicke derivaty zvieracieho enzymu heparinu nedokazu, a to sa da lahko dokazat na Petriho miske, o com sa moze presvecit kazdy , nielen lekari.

fábry

Ahojte,
ja uživam Serrapeptazu aj napriek tomu, že beriem Warfarin, len v nižších dávkach. Som s nim velmi spokojna, nakolko mi dokonca bola znizena davka na Warfarin a opuchy noh, ktore ma trapili uplne vymizli. Ale netreba zabudat, ze Serrapeptazu treba uzivat dlhodobo, aspon 3 mesiace.
Ja som si ju kupila cez eshop:
--Odkaz odstraneny--