ma niekto z vas skusenosti s vyzivou pre deti s probiotikami?moja malinka ma 6.mesiacov a zacina odmietat moje mliecko...je hypoalergenna vyziva dobra?
Hypoalergenna dojcenska vyziva?
Ahojte. Aj ja malému dávam Bebu. Začali sme v štvrtom mesiaci lebo sa mi začalo strácať mliečko. Dr. nám predpisovala až do roka HA verziu a po roku som prešla na "obyčajnú". Znášame ju v pohode, malému veľmu chutí.
bobika1...mas zdrave babatinko :O) ci skor uz velke babatko? :O) ja ssi myslim, ze ked nam male priberaju, je to radost. Moj sa tiez lubi napapkat ze az no :O)
januška...vobec sa nemusis bat dat babtku dojcensku vyzivu, je to uplne zdrave. Nejedna z nas davala malemu Bebu. Myslim, ze ked zacinas a mozes si vybrat, tak by si mala siahnut pre tu s probiotikami. Ale spytaj sa urcite aj pediatra.
Ja123, no to je teda. Pýta si každé 3 hodky a pije po 80ml. A to ho brzdím, keby mohol zlupol by aj 120.
tak je asi dobrý papkac :-)
Malý sa narodil v 38 týždni a mal 3250g a 50cm
bobika 1 ... a s akou vahou ste sa narodili? my mame 4 mesiace aj týžden a vazime 6 kg
HAcka su vo vseobecnosti pre alergikov ...
ja davam nutrilon
Ja malého chovám Bebou HA od prvého mesiaca na odporúčanie dets. lekárky, zatiaľ nemáme žiadne problémy akurát, že veľa priberá má 5400 g v 2 mesiacoch a to ho neprekrmujem. Podľa mne je ale dlhý anie tučný, veď má byť aj po kom, ja mám 179cm a priateľ 190cm :)
umele mlieka HA - netreba davat detom ktore nemaju ziaden problem, ten sa podava len velmi citlivym detickam, a hlavne ked boli na svete o cosi skor, je to absolutne zbytocne ako sa hovori Hýčkanie deti ak na to nie je dovod, treba sa poradit s pediatričkou. Ina vec je ak dieta musi takým liekom začať, ale na to su zdravotne problemy