Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

?NAPISAT MU?:o)

Príspevok v téme: ?NAPISAT MU?:o)
nathalie777

Ahojte:)mozno sem tato tema nepatri, a teda, ak neodpisete, tak pochopim. Ale ak odpisete, potesi ma to:) Neskutocne sa mi paci jeden chalan, pozname sa len z videnia a vzdy ked sa stretnemee, tak sa nam stretnu pohlady a je to krasne... Az na to, ze neviem, ci mam pockat, kym napise on(ak vobec napise), alebo mu mam napisat ja:) Dakujem

andy

No vidíš moja. Tak aspoň nejaká indícia. Škola, plno možností. Len tak sa ho opýtať, aký má názor na ddd neviem, nejaký krúžok, profesora, blablabla, vymysli si dôvod, prečo ťa to zaujíma,.....uvidíš, ako bude reagovať. Som zvedavá

nathalie777

hh:) nemam jeho cislo:) vsak internet existuje a vidime sa vzdy v skole:) napr. aj dnes:) pohlady boli, ale...a tam sme skoncili:D

pcolka8

čo keby si sa mu skúsila vždy keď ho stretneš aj pozdraviť, usmej sa, pozdrav sa ahoj, a zas si nenápadne o krok bližšie. a potom zas chcíľu čakaj či nespraví ďalší krok on, a ak nie tak potom niečo vymyslíme....

andy

Mňa zaujalo, či mu máš napísať!? Máš jeho mobil? Nepoznáte sa len z videnia? Ak áno, z nejakého dôvodu mesíš mať to jeho číslo. Čo tak chcieť od neho nejakú radu, alebo tak? Hlavne nenápadne

zuzak

ahoj...ja ti radim este teda chvilu pockat ci sa nerozhybe on ale ked dlhsie nic, tak to skus...sak nemusis mu hned vyznavat lasku samozrejme:) ale mozes s nim zacat komunikovat prva...ja som to parkrat riskla a oplatilo sa. Niektorym ludom to dlhsie trva a je dobre ho aspon trosku "nakopnut":)Mne sa tiez paci ked prvy krok spravi chlap ale tak lepsie ked ho spravis ty ako z hanby nakoniec nikto...:) drzim palce

nathalie777

hmm...ved prave, aj ja mam na to taky nazor...nezvyknem pisat prva...ale mozno preto, ze zatial ma neoslovil nikto tak, ako on...hmm, vzdy sa usmejem, len neviem, ci to staci;)

sisi456

ahoj nathalie, podla mna nepis prva, davaj kludne najavo pohladmi a gestami ze sa ti paci, ale nepis prva.. mozno som konzervativna ale mne sa stale viac paci ak urobi prvy vazny krok muz :) samozrejme na to aby ho urobil ale musi dostat nejake povzbudenie, preto hovorim ze mu nevahaj dat najavo svoju naklonnost gestami ;)