je november ale vonku to vyzera skor ako keby bola jar. Vela ludi v mojom okoli sa stazuje, ze su chori, bolia ich kosti, svaly, klby, hlava typicke priznaky chripky ci virozy. Medzi nimi je vela takych co sa dalo zaockovat proti chripke a teraz maju pocit, ze ochoreli z vakciny. Tak som sa rozhodla urobit maly prieskum: Kto z vas bol za posledne dve tyzdne chory (aj jeden dva dni, prave na bolest svalov a kosti hlavy alebo bolest hrdla ci zapal priedusiek...)a ci ste alebo nie ste zaockovani.
Napr. som zaockovana vakcinou proti chripke-som chora, mam anginu....a pod.
Diky
prieskum
Nedala som sa zaočkovať proti chrípke tak ako celá moja rodina. Mala som ju naposledy pred 4 rokmi a prepukla hneď po zaočkovaní sa proti nej a dovtedy som ani nevedela čo je to chrípka. Dovtedy som ani nepoznala alergie, ktoré po prekonanej chrípke začali. Doteraz ľutujem, že som si tou vakcínou zničila imunitu. Momentálne sme doma všetci zdraví.
No ja mam tiez tu skusenost, ze vacsina tych co sa dali zaockovat, maju s chripkou ovela vacsie problemy. Ja som sa ockovat nedala a uplne v pohode, chripkove epidemie ma vzdy obisli. To je podla mna ako aj s liecbou alergie. Pokial vam nezistia na co ste "alergicky" tak vam nic nie je. Ako nahle nasadia lieky, ste strateni. Uz budete alergicki navzdy.
niesom zaockovana, ani sa nikdy nedam a chripku som nemala ani nepamatam,citim sa vyborne. naopak, ludia okolo mna co sa dali zaockovat su chori
nie som zaockovana a nie som chora..a musim poklopkat ze dost dlho som chora nebola a ockovana som tiez nikdy nebola
Som zaockovana a nie som chora.