Fajčenie

0001

ja som fajčila, veľakrát som sa snažila prestať ale aj napriek tomu že priateľ bol proti cigaretám, taktiež rodičia,a ešte beriem Hak...vždy som sa k tomu akosi vrátila...Ale teraz už konečne môžem hrdo povesať že som nefajčiarka. Nieviem kde nastal ten zlom ale už ma to vôbec ani neláka, akokeby mi to prestalo "chutiť" a to som fajčila dosť dlho

marcela78

tiez fajcim, no moc nie ale to je jedno... V praci ani nevedia ze fajcim no pridem domov a kavicka a cigaretka na balkone juuuj no parada.. Neviem sa toho vzdat vydrzim tyzden a opat som nas5

inuška

Ja tiež húlim, aj keď som vydržala počas celého tehotenstva nefajčiť, ale ako náhle som prestala aj dojčiť, tak som sa k tomu zlozvyku vrátila.

honey

ja som bola veľmi aktívny fajčiar, nevedela som si predstaviť že raz prestanem, aj keď som viac krát skúšala, ale akonáhle prišiel piatok, hop s priateľmi do baru, nejaky ten fernetík a to som si nevedela cigaretu odpustiť. Potom nastal zlom, začala som brat HAK a ked som čítala tie nebezpečenstva trombózy a podobne, zaťala som sa a prestala, už sú to 3 mesiace a som na seba hrdá :-))